Τηλεδιάσκεψη Βαγγέλη Λιάκου με μηχανικούς της Δυτικής Αττικής

Ασπρόπυργος, Δυτική Αττική, Πολιτική

15/05/2020, 3:07 μμ

Ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Βαγγέλης Λιάκος διοργάνωσε τηλεδιάσκεψη με μηχανικούς της Δυτικής Αττικής. Μηχανικός και ο ίδιος στο επάγγελμα και μέλος του Συλλόγου Μηχανικών Ασπροπύργου, ο κ. Λιάκος συζήτησε με τους συναδέλφους του για τα προβλήματα της Δυτικής Αττικής, και συγκεκριμένα για τα προβλήματα που αφορούν ένα μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας, όπως οικιστικές πυκνώσεις και τα δασικά. Στόχος, όπως αναφέρει και ο ίδιος σε ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι να υπάρχει συνεχής επικοινωνία μεταξύ των φορέων και της πολιτικής ηγεσίας, ώστε μέσω του διαλόγου να βρεθούν ολοκληρωμένες λύσεις για τα προβλήματα.

Δείτε την ανακοίνωση:

Είχα την χαρά να συνομιλήσω με συναδέλφους μηχανικούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη Δυτική Αττική.
Συζητήσαμε όχι μόνο ως μηχανικοί αλλά και ως κάτοικοι της περιοχής, για προβλήματα όπως οι οικιστικές πυκνώσεις και τα δασικά, τα οποία επηρεάζουν χιλιάδες συμπολίτες μας.
Στόχος είναι να υπάρχει συνεχής επικοινωνία εντάσσοντας όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, έτσι ώστε να καταλήξουμε σε ένα οργανωμένο πλαίσιο δράσης που θα λύσει τα προβλήματα αυτά.

Διαβάστε επίσης