Συνάντηση του Θανάση Μπούρα με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, για τις Λαϊκές Αγορές

Γράφει:

Δυτική Αττική

13/04/2021, 1:32 μμ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, είχε συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την αναμενόμενη ανάρτηση για διαβούλευση του Σχεδίου Νόμου που αφορά τη ρύθμιση θεμάτων λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των παραγωγών και συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος των αυγοπαραγωγών Μεγάρων Χρήστος Σακελλαρίου, το μέλος του Συλλόγου Φυτικής Παραγωγής Μεγάρων και Δυτικής Αττικής, Σωτήρης Καστάνης και ο Πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγών Α΄Λαϊκής Αγοράς Αθηνών Θεόδωρος Γαβρήλος.

Ο Υπουργός ενημέρωσε διεξοδικά και διευκρίνισε πολλά σημεία του υπό ανάρτηση για διαβούλευση Σχεδίου Νόμου. Οι παραγωγοί από την πλευρά τους έθεσαν τα ερωτήματά τους και τις απόψεις τους, για τις οποίες ο κ. Γεωργιάδης δεσμεύτηκε ότι θα λάβει υπόψη του και περιμένει τις θέσεις των παραγωγών μετά την αναμενόμενη από μέρα σε μέρα ανάρτηση του Σχεδίου Νόμου για τις Λαϊκές Αγορές.

Ο κ. Μπούρας, από την πλευρά του, διαβεβαίωσε ότι θα παρακολουθεί το θέμα και θα είναι σε διαρκή συνεννόηση με τον Υπουργό, προς όφελος των παραγωγών, των εμπόρων και των καταναλωτών των Λαϊκών Αγορών.

Διαβάστε επίσης