Συνάντηση εργασίας του Υφυπουργού Δικαιοσύνης Γ. Κώτσηρα με τη διοίκηση της ΚτΥπ Α.Ε.

Γράφει:

Ασπρόπυργος, Δυτική Αττική

11/03/2021, 6:14 μμ

Στο επίκεντρο τα έργα και οι σχολικές υποδομές στη Δυτική Αττική, μεταξύ αυτών και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου.

 

Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, κ. Γιώργος Κώτσηρας, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τη διοίκηση της ΚτΥπ Α.Ε. (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.), η οποία αποτελεί τον ενιαίο κατασκευαστικό φορέα του ελληνικού κράτους, για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές όπως νοσοκομεία, σχολεία, δικαστήρια, σωφρονιστικά καταστήματα.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης έγινε εκτενής συζήτηση για τους τομείς δραστηριοτήτων ανάμεσα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και την ΚτΥπ Α.Ε.

Επίσης, στη συνάντηση που είχε ο κ. Κώτσηρας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Αθανάσιο Γιάνναρη και τον Πρόεδρο της ΚτΥπ Α.Ε., κ. Τιμολέοντα Κατσίπο, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα εκκρεμή αλλά και τα μελλοντικά έργα που σχετίζονται με τη Δυτική Αττική, επικεντρώνοντας κυρίως στα έργα υποδομών που αφορούν τα σχολικά κτίρια της περιοχής.

Συγκεκριμένα, έγινε εκτεταμένη συζήτηση για τα έργα που βρίσκονται στον προγραμματισμό της ΚτΥπ Α.Ε. και τα οποία προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, όπως το 4ο 2/θέσιο Νηπιαγωγείο και το 4ο 12/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου, το 2ο και το 7ο Νηπιαγωγείο Ελευσίνας, καθώς και το 1ο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας. Επιπρόσθετα, ενημερώθηκε ότι η ΚτΥπ Α.Ε. θα προβεί σε καθαρισμό ακινήτου ιδιοκτησίας της στις οδούς Χατζηδάκη, Παγκάλου, Ηρώων Πολυτεχνείου και Χατζηγεωργίου, σε συνεργασία και με τον Δήμο Ελευσίνας.

Ο κ. Κώτσηρας έχει επανειλημμένως, σε συνεργασία με τους Εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενεργήσει ώστε να επιταχυνθούν οι σχετικές διαδικασίες επ’ ωφελεία των τοπικών κοινωνιών.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, κ. Γιώργος Κώτσηρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στόχος μας είναι η επιτάχυνση των έργων που αφορούν τις κτιριακές υποδομές της περιοχής μας, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενίσχυση των σχολικών εγκαταστάσεων στις πόλεις της Δυτικής Αττικής».

Διαβάστε επίσης