Συνάντηση Γιώργου Κώτσηρα με τον Πρόεδρο της ΚτΥπ Α.Ε. για τα σχολικά κτήρια της Δυτ. Αττικής

Γράφει:

Ασπρόπυργος, Δυτική Αττική

18/06/2020, 12:55 μμ

Ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Γιώργος Κώτσηρας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.», σχετικά με τα σχολικά κτήρια της Δυτικής Αττικής. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στην άμεση ανέγερση και λειτουργία του 2ου Γενικού Λυκείου στον Ασπρόπυργο. Η διοίκηση της «ΚτΥπ Α.Ε.» διαβεβαίωσε τον κ. Κώτσηρα ότι θα συμβάλει στην ταχύτερη εξέλιξη των έργων για τις κτηριακές υποδομές των σχολικών κτηρίων της Δυτικής Αττικής.

Δείτε το Δελτίο Τύπου:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πραγματοποίησα την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.», κ. Τ. Κατσίπο, και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Α. Γιάνναρη, σχετικά με έργα κτηριακών υποδομών σχολείων της Δυτικής Αττικής.

Συγκεκριμένα αναφερθήκαμε σε έργα, τα οποία βρίσκονται στον προγραμματισμό της «ΚτΥπ Α.Ε.», όπως το 8ο Δημοτικό Σχολείο Δήμου Φυλής, το Γυμνάσιο Ερυθρών, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου, το 2ο και 7ο Νηπιαγωγείο Ελευσίνας, το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων και τέλος της προσπάθεια για την ανέγερση – λειτουργία του 2ου Λυκείου Ασπροπύργου. Επίσης ενημερώθηκα ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν υπογραφεί συμβάσεις για την προμήθεια οκτώ προκατασκευασμένων αιθουσών για σχολικές ανάγκες του Δήμου Μεγαρέων.

Η διοίκηση της «ΚτΥπ Α.Ε.» με διαβεβαίωσε ότι θα συμβάλει στην ταχύτερη δυνατή εξέλιξη των ως άνω έργων, προκειμένου οι σχολικές υποδομές Δυτικής Αττικής να βελτιωθούν επ’ ωφελεία των τοπικών κοινωνιών και ειδικότερα των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΚτΥπ Α.Ε» για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε σήμερα και θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία για την επιτάχυνση των έργων που αφορούν τις κτηριακές υποδομές της Δυτικής Αττικής. Είμαι βέβαιος ότι τόσο η διοίκηση της «Κτ.Υπ. Α.Ε.», όσο και ο αρμόδιος Υπουργός κ. Κ. Καραμανλής θα συνδράμουν σε αυτή τη κοινή προσπάθεια. Παραμένω διαρκώς παρών, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών της Δυτικής Αττικής προσπαθώντας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, να συμβάλω στην επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.

Διαβάστε επίσης