Συνάντηση Ανδρέα Τσώκου Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή  Χατζηδάκη

Γράφει:

Δυτική Αττική, Πολιτική

04/01/2023, 11:23 πμ

Συνάντηση Ανδρέα Τσώκου Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή  Χατζηδάκη.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση του Ανδρέα Τσώκου  Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ.:

Για τη δουλειά που κάνει ο Κωστής Χατζηδάκης στο Υπουργείο Εργασίας δε χρειάζονται πολλά λόγια. Έχει κερδίσει τα εύσημα όλων. Προσωπικά τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, καθώς ως καθ’ ύλην αρμόδιος εισηγήθηκε τον ορισμό μου ως Γεν. Διευθυντή της ΕΑΓΜΕ.
Αφορμή όμως για τη συνάντηση μας ήταν η Δυτική Αττική. Παρουσίασα στον Υπουργό τις ανάγκες στελέχωσης των κοινωνικών υπηρεσιών της περιοχής και ζήτησα τη συνδρομή του στη βελτίωση των υποδομών και της προσβασιμότητας τους. Η Κυβέρνηση της ΝΔ έχει κυριολεκτικά αλλάξει το τοπίο εξαλείφοντας τη ντροπή των εκκρεμών συντάξεων, όμως χρειάζεται ακόμα προσπάθεια για να εξαλειφθούν παραφωνίες χρόνων, που ταλαιπωρούν όλους εκείνους που επιχειρούν να συνδιαλλαγούν με τις κοινωνικές δομές και τα ασφαλιστικά ταμεία.

 

 

Διαβάστε επίσης