Συγχαρητήρια Κοσμόπουλου στον Κλέαρχο Τζαφέρη για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

Γράφει:

Δυτική Αττική

31/03/2021, 11:44 μμ

Συγχαρητήρια του Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αττικής Λ. Κοσμόπουλο στον Πρόεδρο Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτ. Αττικής Κλέαρχο Τζαφέρη για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος συνεχάρη τον Κλεάρχη Τζαφέρη, Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής(ΕΠΣΔΑ), για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) με νέο Πρόεδρο τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Συγκεκριμένα, ο Λ. Κοσμόπουλος ανέφερε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον συντοπίτη Κλεάρχο Τζαφέρη για την εκλογή του στην νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ).

Η ανάδειξή του στη θέση αυτή επιβεβαιώνει τις ικανότητές του, τις οποίες έχει αποδείξει με την επί σειρά ετών προσφορά του ως Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Δ.Α., και στον αθλητισμό της περιοχή μας.

Η ανάδειξη ανθρώπων της περιοχής της Δυτικής Αττικής σε επιτελικές θέσεις μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλητισμού στον τόπο μας. Του εύχομαι καλή και παραγωγική θητεία».

Διαβάστε επίσης