Στις Ερυθρές ο Βουλευτής Γιώργος Τσίπρας και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Δυτ. Αττικής για την χαλαζόπτωση που κατέστρεψε τεράστιες καλλιέργειες

Γράφει:

Δυτική Αττική

15/06/2020, 5:13 μμ

Στις Ερυθρές βρέθηκε ο Βουλευτής Δυτ. Αττικής, Γιώργος Τσίπρας, μαζί με κλιμάκιο μελών του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αττικής την Τρίτη 9/6/2020, με αφορμή τη χαλαζόπτωση που κατέστρεψε 15.000 και πλέον στρέμματα καλλιεργήσιμης έκτασης του κάμπου των Ερυθρών. Ο Βουλευτής εξέφρασε την συμπαράστασή του και δεσμεύτηκε ότι θα παρέμβει με κάθε δυνατό τρόπο εντός και εκτός κοινοβουλίου ώστε να επιλυθούν άμεσα τα προβλήματα των καλλιεργητών.

Δείτε το Δελτίο Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

13/6/2020

Αυτοψία Βουλευτή Γιώργου Τσίπρα και κλιμάκιου του ΣΥΡΙΖΑ στις Ερυθρές

Την Τρίτη 9/6/2020, ο Βουλευτής Γιώργος Τσίπρας μαζί με κλιμάκιο μελών του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αττικής, την Οργάνωση Μελών των Ερυθρών και της Μάνδρας-Ειδυλλίας επισκέφθηκαν τις Ερυθρές με αφορμή τη χαλαζόπτωση που κατέστρεψε 15.000 και πλέον στρέμματα καλλιεργήσιμης έκτασης του κάμπου των Ερυθρών.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο πρώην Δημαρχείο Ερυθρών και στα Γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ερυθρών συμμετείχαν αντίστοιχα ο Μιχάλης Σακελλάρης, Αντιδήμαρχος Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, η Μαγδαληνή Σακελλάρη, Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας & γεωπόνος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ερυθρών, ο Δημήτρης Παγώνης, Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Ερυθρών, ο Βαγγέλης Υφαντής, Αντιπρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Ερυθρών, ο Κώστας Χύτας, Προϊστάμενος Αγροτικού Συνεταιρισμού Ερυθρών, ο Γιώργος Παθέκας, Μέλος Δ.Σ. Αγροτικού Συνεταιρισμού Ερυθρών, ο Γιώργος Γέρου,  ο Γιώργος Μαργέτης, ο Βαγγέλης Πλούμπης, ο Σπύρος Παπαγεωργίου και Μέλη Αγροτικού Συνεταιρισμού Ερυθρών.

Ο Βουλευτής και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκαν για τα  θέματα-αιτήματα των αγροτών που αφορούν στην  άμεση αποζημίωση στο 100% της ζημιάς από τον ΕΛΓΑ, στην αναστολή ασφαλιστικών εισφορών στον ΕΛΓΑ ώσπου να καταβληθεί η αποζημίωση, στην αποτύπωση πραγματικών κιλών παραγωγής συγκριτικά με τους πίνακες ασφάλισης του ΕΛΓΑ στην Αττική, στην αναστολή των πληρωμών ασφάλισης στον ΕΦΚΑ αλλά και στην κήρυξη της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε αυτοψία στην πληγείσα περιοχή, όπου οι εικόνες ήταν πραγματικά αποκαρδιωτικές.

Ο Βουλευτής εξέφρασε την συμπαράστασή του και δεσμεύτηκε ότι θα παρέμβει με κάθε δυνατό τρόπο εντός και εκτός κοινοβουλίου ώστε να επιλυθούν άμεσα τα προβλήματα των καλλιεργητών.

Γ. Τσίπρας-Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ερυθρών

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Μάνδρας-Ειδυλλίας

Διαβάστε επίσης