Ο Θανάσης Μπούρας στα εγκαίνια της επετειακής έκθεσης «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων, δύο αιώνες μετά»

Γράφει:

Δυτική Αττική

21/04/2021, 10:49 πμ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, είχε τη τιμή να παρευρεθεί την Δευτέρα 19 Απριλίου, στα εγκαίνια της επετειακής έκθεσης για τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων, δύο αιώνες μετά».

Η πανηγυρική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Βουλής των Ελλήνων ανήμερα του εορτασμού της Ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κα Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, ο Πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος, η Πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021», κα Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση, κ. Αντώνης Παπαδημητρίου, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων, κα Ελένη Τσαλδάρη, το Προεδρείο της Βουλής, εκπρόσωποι των ελληνικών κομμάτων, διπλωματικοί εκπρόσωποι κ.α.

Ο κ. Μπούρας μαζί με όλους τους προσκεκλημένους, τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, ξεναγήθηκαν και θαύμασαν τα εκθέματα που βρίσκονται στο Περιστύλιο της Ολομέλειας και στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος».

 

Διαβάστε επίσης