Ο Γ.Τσίπρας για δημοσίευμα των Παραπολιτικών σχετικά με την συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Πολιτική

25/11/2020, 4:23 μμ

Γιώργος Τσίπρας: “Όταν η κυβέρνηση αρχίσει να έχει -αν αρχίσει- έστω και μια επιτυχία σε διεθνές επίπεδο, τότε ίσως πάψει να εμφανίζει για δικές της τις επιτυχίες του ΣΥΡΙΖΑ”

Δείτε το Δελτίο Τύπου του κ.Τσίπρα:

Είναι θετικό το γεγονός ότι τα Παραπολιτικά σε σημερινό τους δημοσίευμα αναγνωρίζουν τη μεγάλη σημασία της συνεργασίας της Αναπτυξιακής Τράπεζας με το επενδυτικό ταμείο Mubadala των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Θα ήταν πιο θετικό αν τα Παραπολιτικά το είχαν δημοσιεύσει όταν είχε πραγματικά συμβεί, το Μάρτιο του 2018 όταν και είχα παρευρεθεί στην υπογραφή της συμφωνίας στο Αμπού Ντάμπι εκ μέρους του τότε Πρωθυπουργού. Θα ήταν ακόμη πιο θετικό αν είχε δημοσιεύσει τις επενδύσεις που ακολούθησαν τη συμφωνία. Τέλος, θα ήταν απολύτως θετικό αν δεν πίστωνε τη συμφωνία στην… προχθεσινή επίσκεψη Μητσοτάκη στο Αμπού Ντάμπι!

Όταν η κυβέρνηση αρχίσει να έχει -αν αρχίσει- έστω και μια επιτυχία σε διεθνές επίπεδο, τότε ίσως πάψει να εμφανίζει για δικές της τις επιτυχίες του ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει τα φώτα της δημοσιότητας από την απόλυτη αποτυχία στην αντιμετώπιση της πανδημίας, στην οικονομία και στην εξωτερική πολιτική.

Διαβάστε επίσης