Ο Αντρίκος Παπανδρέου σε εκδήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη για το περιβάλλον

Γράφει:

Πολιτική

01/06/2021, 11:48 πμ

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος θα πραγματοποιήσει το Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης την Τετάρτη 2 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ένας από τους βασικούς ομιλητές θα είναι ο Αντρίκος Παπανδρέου και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, δεν ήταν λίγοι αυτοί που διερωτήθηκαν αν η παρουσία του στην εκδήλωση σχετίζεται με το ακαδημαϊκό του αντικείμενο, το Περιβάλλον, ή με τις συμμαχίες που χτίζει ο Ευρωβουλευτής.

Ενόψει λοιπόν της κρίσιμης μάχης για την ηγεσία του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο, ο Νίκος Ανδρουλάκης μπαίνει δυναμικά στην κούρσα, ενώ κρατάει αμείωτες τις επαφές του με στελέχη από όλη την Ελλάδα.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος από την Τηλεόραση Creta, Αντιγόνη Ανδρεάκη.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν επίσης ο Χάρης Δούκας, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Μέλος Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ και Γραμματέας Τομέα Ενέργειας του Κινήματος Αλλαγής, και η Ελεάννα Δημητρακούδη, Σύμβουλος για θέματα Περιβάλλοντος και Κλιματικής Πολιτικής για την Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Διαβάστε επίσης