Μήνυμα του Γ. Κώτσηρα για την έκτακτη επιδότηση στις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους της Δυτικής Αττικής

Γράφει:

Δυτική Αττική, Πολιτική

06/03/2021, 12:29 μμ

Η εξαγγελία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, για την έκτακτη επιδότηση των επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου της Δυτικής Αττικής, οι οποίες παρέμειναν κλειστές κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για την περιοχή και τη στήριξη της τοπικής οικονομίας, σε μία δύσκολη περίοδο και υπό τις δυσμενείς συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Τόσο ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, όσο και ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, αφουγκράστηκαν από την πρώτη στιγμή την ανησυχία που εξέφρασε  ο υφυπουργός Δικαιοσύνης κος Γιώργος Κώτσηρας μαζί με εκπροσώπους τοπικών φορέων, καθώς και τους προβληματισμούς της τοπικής κοινωνίας της Δυτικής Αττικής που τους μετέφερε, σε σειρά συναντήσεων που είχε μαζί τους κατά το προηγούμενο διάστημα.

Συναντήσεις του Γ. Κώτσηρα με τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης με φόντο να νέα οικονομικά δεδομένα

Ο κ. Κώτσηρας δήλωσε: «Η Κυβέρνηση στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των πληττόμενων επιχειρήσεων, αναγνωρίζει ότι η περιοχή μας έχει επηρεαστεί σημαντικά σε οικονομικό επίπεδο και θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των συμπολιτών μας σε κάθε δίκαιο αίτημά τους».

Διαβάστε επίσης