Μήνυμα του Βουλευτή Γ. Κώτσηρα για τα 3 χρόνια από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο

Δυτική Αττική

16/11/2020, 4:48 μμ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμπλήρωση 3 ετών από την τραγωδία στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από τις καταστροφικές πλημμύρες που σάρωσαν περιοχές της Δυτικής Αττικής και ιδιαίτερα τη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο, αφήνοντας πίσω  νεκρούς και ανυπολόγιστες ζημιές σε κτίρια και υποδομές. Ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Γ. Κώτσηρας έκανε την εξής δήλωση:

«Στις 15 Νοεμβρίου 2017 σημειώθηκε μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες των τελευταίων ετών. Μία ισχυρή βροχόπτωση έγινε ένας τρομακτικός χείμαρρος που κατευθύνθηκε στη Μάνδρα Αττικής και παρέσυρε στο διάβα του περιουσίες και ανθρώπινες ζωές.

Θυμόμαστε και τιμούμε τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν τόσο άδικα και τις οικογένειες τους, με την ευχή και την ελπίδα πως δεν θα συμβεί ποτέ ξανά μία τέτοια τραγωδία. Ως Βουλευτής της Δυτικής Αττικής δεσμεύομαι προσωπικά πως θα συνεχίσω να στέκομαι διπλά στους κατοίκους της Μάνδρας και της Νέας Περάμου που εξακολουθούν να βιώνουν τις συνέπειες εκείνης της καταστροφής και χρέος μας είναι η συστράτευση δυνάμεων ώστε να μη βιώσει η περιοχή μας ανάλογες τραγικές στιγμές.»

Διαβάστε επίσης