Επιστρέφει το Θριάσιο Νοσοκομείο στην κανονική του λειτουργία

Γράφει:

Δυτική Αττική

12/05/2021, 6:15 μμ

Τις προσεχείς ημέρες το Θριάσιο Νοσοκομείο επιστρέφει στην προηγούμενη κατάσταση ως Γενικό Νοσοκομείο.

Από τις 7 Απριλίου το Θριάσιο Νοσοκομείο, το μόνο στην Δυτική Αττική, λειτουργούσε αποκλειστικά ως Covid Νοσοκομείο, λόγω της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας και συγκεκριμένα της Αττικής.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης ενημέρωσε τους τοπικούς βουλευτές, κύριο Μπούρα, κατά την διάρκεια συνάντησης τους, και τον κύριο Κώτσηρα, τηλεφωνικά, για την προσεχή επαναλειτουργία του Θριασίου Νοσοκομείου.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε κοινό μέτωπο και από την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κ. Κοσμόπουλος και οι Δήμαρχοι Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας και Μεγαρέων είχαν στείλει επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας Β. Κικίλια και τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Β. Κοντοζαμάνη, με την οποία ζητούσαν την επανεξέταση της κατάστασης λειτουργίας του Θριασίου.

Διαβάστε για την συνάντηση του κ. Μπούρα:

Συνάντηση του Θ.Μπούρα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη για το Θριάσιο και τα Κέντρα Υγείας Δ. Αττικής

Η ανακοίνωση του κ. Γιώργου Κώτσηρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ

Σε επικοινωνία που είχα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, ενημερώθηκα ότι εντος των επόμενων ημερών το Θριασιο Νοσοκομείο επιστρέφει στην κατάσταση που βρισκόταν προ της έκτακτης μετατροπής του σε νοσοκομείο για COVID περιστατικά.

Επιβεβαιώθηκε η βραχύβια επιλογή έκτακτης ανάγκης, όπως εξαρχής είχε διαβεβαιώσει το Υπουργείο Υγείας.

Συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη με την πανδημία, προχωράμε το πρόγραμμα του εμβολιασμού και βήμα-βήμα επανέρχονται βασικές κοινωνικές δραστηριότητες.

Η ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

Το Θριάσιο Νοσοκομείο επαναλειτουργεί άμεσα τις επόμενες ημέρες ως γενικό νοσοκομείο και παύει η λειτουργία του ως νοσοκομείο αποκλειστικά για covid-19.
Η θετική αυτή εξέλιξη έρχεται μετά από σειρά ενεργειών που κάναμε, με τον Δήμαρχο Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου, και τους Δημάρχους της Δυτικής Αττικής και συνάντηση που έκανε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Β. Κοντοζαμάνη.
Οι κοινές παρεμβάσεις των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης αποδίδουν για το καλό των πολιτών της Δυτ. Αττικής. Είμαστε παρόντες για να εξασφαλίσουμε την προστασία της δημόσιας υγείας, να βελτιώσουμε καθοριστικά την ποιότητα ζωής στον τόπο μας.
Το Θριάσιο Νοσοκομείο επαναλειτουργεί άμεσα τις επόμενες ημέρες ως γενικό νοσοκομείο και παύει η λειτουργία του ως νοσοκομείο αποκλειστικά για covid-19.

Διαβάστε επίσης