Δήλωση του Γ. Κώτσηρα για την παράταση μισθοδοσίας των εργαζομένων στα ναυπηγεία της Ελευσίνας

Γράφει:

Δυτική Αττική

11/11/2021, 12:49 μμ

Τη συμπερίληψη της τροπολογίας στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, με θέμα «Τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης», μέσω της οποίας παρατείνεται εκ νέου για χρονικό διάστημα τριών μηνών (από 1/10/2021 έως 31/12/2021), όσο δηλαδή το χρονικό διάστημα παράτασης του προγράμματος ναυπήγησης, η καταβολή από το Πολεμικό Ναυτικό των μηνιαίων αμοιβών των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, χαιρετίζει ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Ν.Δ., κ. Γιώργος Κώτσηρας.

Μέσω της συγκεκριμένης νομοθετικής ρύθμισης, η οποία συμπεριελήφθη στο εν λόγω νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εξασφαλίζεται η ανεμπόδιστη καταβολή των μισθών των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

Δείτε την τροπολογία ΕΔΩ.

Σε δήλωσή του ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Ν.Δ., κ. Γιώργος Κώτσηρας, ανέφερε:

«Η τελευταία νομοθετική ρύθμιση που εντάχθηκε μέσω τροπολογίας στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, έρχεται ως ακολουθία των δεσμεύσεων που έχουμε αναλάβει ως Κυβέρνηση απέναντι στους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Ελευσίνας και της στήριξής τους έως ότου οδηγηθούμε στην εξυγίανση της επιχείρησης.

Οι παρεμβάσεις και το ενδιαφέρον μου παραμένουν διαρκείς, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ξανά μία ισχυρή ναυπηγική βιομηχανία στη χώρα που θα έχει επίκεντρο την Ελευσίνα και την περιοχή της Δυτικής Αττικής».

Διαβάστε επίσης