Ανανέωση θητείας του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου

Γράφει:

Δυτική Αττική

28/07/2021, 1:50 μμ

Λ. Κοσμόπουλος: «Συνεχίζουμε με δέσμευση το όραμά μας για την Δυτική Αττική που αξίζουμε»

Απόφαση ανανέωσης της θητείας του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Λευτέρη Κοσμόπουλου, έλαβε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Παρά τις αντιξοότητες που έχει επιφέρει σε όλη την ανθρωπότητα και φυσικά και στην περιοχή της Δυτικής Αττικής η πανδημία, ο Περιφερειάρχης Αττικής και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής συνεχίζουν να εργάζονται για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων υποδομής και πρωτοβουλιών για την κοινωνία.

Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε ότι: «Είναι τιμή μου να συνεχίζω να υπηρετώ την εντολή των συμπολιτών μου, όπως με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές, και όπως αποφάσισε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, τον οποίο ευχαριστώ για την αγαστή συνεργασία που έχουμε, με σκοπό την πρόοδο της κοινωνίας μας, την αντιμετώπιση των δυσκολιών, το κοινό καλό. Συνεχίζουμε με πράξεις και έργα να υπηρετούμε τις ανάγκες των πολιτών και σχεδιάζουμε έργα υποδομής. Διανύουμε δύσκολες εποχές και λόγω της πανδημίας, όμως, δεν χάνουμε την πίστη στις αξίες με τις οποίες πορευόμαστε, δεν χάνουμε το όραμα για ένα καλύτερο αύριο. Με αυτήν την δέσμευση ευθύνης ξεκίνησα και με αυτή προχωράω για τη Δυτική Αττική που αξίζουμε».

Διαβάστε επίσης