VADEST: office party για τα δύο χρόνια λειρουργίας του γραφείου της Μαρίας Λιάκου

Γράφει:

Ασπρόπυργος, Ελλάδα

09/06/2022, 1:19 μμ

Παρουσίαση των έργων και office party για τα δύο χρόνια λειρουργίας του πολυδύναμου γραφείου της ασπροπύργιας Μαρίας Λιάκου, πολιτκού μηχανικού και πιστοποιημένης  εκτημήτριας ακινήτων, στο Κολωνάκι.

“VA DE ST: VALUATION – DESIGN – STRUCTURE”

Λαμπερό office warming Party σε ένα από τα πιο άρτια και warming γραφεία μελετών κατασκευών στο Κολωνάκι! Οι ιδρυτές του γραφείου μελετών- κατασκευών με την επωνυμία VADEST είναι οι, Μαρία Λιάκου,  Πιστοποιημένη Eκτιμήρια Ακινήτων και πολιτικός μηχανικός, Πόπη Νικολάου, Αρχιτέκτων μηχανικός, και Κωνσταντίνος Τζίκας, επίσης Πολιτικός μηχανικός, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην εκτίμηση ακινήτων (VALUATION), στην Αρχιτεκτονική μελέτη (DESIGN) και στην κατασκευή (STRUCTURE). Μέσα από μια μακρόχρονη επαγγελματική πορείαπου έχει ο καθένας ξεχωριστά, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και τις γνώσεις τους και να δημιουργήσουν ένα άρτιο και πολυδύναμο γραφείο μελετών- κατασκευών του οποίου οι παροχές να καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών τους.

Από αριστερά: Ο Κωνσταντίνος Τζίκας, η Πόπη Νικολάου, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας και η Μαρία Λιάκου.

Το γραφείο δραστηριοποιείται στον τομέα των τεχνικών υπηρεσιών – μελετών και κατασκευών- των κτιρίων. Περιλαμβάνει δε, μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών σε ακίνητα όλων των κλιμάκων, όπως άλλωστε παρουσίασαν και στο βιντεο που προβαλλόταν στον χώρο τους. Θέλοντας να γιορτάσουν τα δύο πρώτα χρόνια λειτουργίας του γραφείου τους και να παρουσιάσουν σε φίλους και γνωστούς το μέχρι σήμερα έργο τους, οργάνωσαν ένα εντυπωσιακό office warming party όπου προσκεκλημένοι ήταν άνθρωποι της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης, σημαντικά ονόματα του χώρου των κατασκευών, μέλη της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, διοικητικά στελέχη Τραπεζών, μέλη του ΣΕΚΕ (Πανελληνίου Συλλόγου Εκτιμητών), φίλοι, συγγενείς και πελάτες του γραφείου.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του γραφείου στο link: www.vadest.gr

Από το χώρο της κεντρικής πολιτικής παρευρέθηκαν , ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, βουλευτής Δ. Αττικής, κ. Γεώργιος Κώτσηρας , ο Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτής Δ. Αττικής. Κ. Ευάγγελος Λιάκος .

Από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, παρευρέθηκε ο γνωστός αγαπητός  ηθοποιός  κ. Χάρης Ρώμας, Aντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού , ο Αντιδήμαρχος Αστικών και Κτιριακών Υποδομών και σχεδίου πόλεως  του Δήμου Αθηναίων κ. Βασίλης – Φοίβος Αξιώτης ,ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Λευτέρης  Κοσμόπουλος, ο Δήμαρχος  Αγ. Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο υπ. Δήμαρχος Ασπροπύργου κ.Αλέξανδρος Μυλωνάς.

Πολλά ήταν και τα ανώτατα στελέχη από το χώρο εταιριών και επαγγελματικών συλλόγων. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΓΑΙΑΟΣΕ κ. Περικλής Νικολάου, ο πρόεδρος του ΣΑΔΑΣ (Πανελληνίου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων) κ. Δημήτριος Ξυνομηλάκης,  ο κ. Χαράλαμπος Μυγδάλης Γενικός Γραμματέας της ΚΤΥΠ Α.Ε, ο Γενικός διευθυντής  ΕΑΓΜΕ  κ. Ανδρέας Τσώκος , ο κ. Χάρης Βαλαούρας  από την εταιρία  ΔΙΑΝΟΙΞΗ , η κα Παρασκευή Ζορμπά από το υπουργείο Αθλητισμού ,  ο κ. Χρήστος Γούναρης μέλος της Διοικούσας ΤΕΕ, ο κ Αλέξανδρος  Βασιλείου Development Officer Attica Bank Properties ,o κ Στάθης Αναγν ώστου executive Director at HEDNO,η κ. Ζωή Κρικέλη, ΔΕΣΦΑ,ο κ. Αναστάσιος Αμπατζής  Γενικός Γραμματέας και η κα Λίλιαν Παπαορφανού μέλος το ΔΣ Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος , η κα  Έλενα Καρακίτσιου REV Manager of Valuation Qres, η κα Δήμητρα Σκόδρα-EΦΕΤ, ο κ. Ευάγγελος Στεφανής Corporate & Special  Project Division Εθνική Τράπεζα, η κα Θωμοπούλου Δήμητρα  – Head of NBG Liquidity Risk Management, η κα Τόνια   Γερεουδάκη  Do Value,η κα Paula Booras και o κ Πάνος Χαραλαμπόπουλος μέλη ΔΣ RICS,η κα Φωτεινή Τσορμπατζοπούλου  ΕΡΕΤΒΟ,η Smart Building   κ.α

Aπό τον χώρο της δημοσιογραφίας η φίλη κα Μάγδα Τσέγκου ,ο κ.Λουκάς Κωνσταντινίδης και ο κ.Αγγελος Βασίλαινας.

Την βραδιά καλυψε φωτογραφικά ο Γιάννης Σεπτούχας και στην μουσική ήταν o DJ Dimitris Xatzis

Ευχόμαστε πολλές και ποιοτικές δουλειές όπως αυτές που μας παρουσιάσατε.

 

 

Διαβάστε επίσης