Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου Στηρίζει τις «Ευχές» των Παιδιών – «ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ»

Γράφει:

Πολιτισμός

17/12/2019, 4:49 μμ

Μια ακόμη Χριστουγεννιάτικη δράση, μια ζεστή χειρονομία προσφοράς πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Δημήτρης Καγιάς μαζί με όλους τους εργαζομένους του νομικού προσώπου, προς τον Οργανισμό, «Κάνε – Μια Ευχή Ελλάδος, («Make A Wish»).

Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι του Πνευματικού Κέντρου, εν όψει των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, και σε μια συμβολική κίνηση, αγόρασαν Αστέρια της Ευχής, του Οργανισμού «Κάνε – Μια – Ευχή Ελλάδος» (Make A Wish), στην προσπάθεια τους να συμβάλλουν, ώστε να εκπληρωθούν οι ευχές των παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Να τονιστεί, ότι η συγκεκριμένη ενέργεια, για το 2019-2020, είναι εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Είθε, οι μέρες που έρχονται να ξαναθυμίσουν σε όλους μας την αξία της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Με αφορμή την πρωτοβουλία αυτή ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε και παραμένουμε κοντά στον άνθρωπο της διπλανής πόρτας. Κοντά σ’ αυτόν που μας χρειάζεται και οφείλουμε να μας νοιώθει κοντά του τις γιορτινές αυτές μέρες».

Διαβάστε επίσης