50 χρόνια Timberland – Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό

Γράφει:

Ελλάδα

16/12/2023, 11:13 πμ

50 χρόνια Timberland
50
years of an icon
Το διαχρονικό
brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό

 

Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 – Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί τα 50 χρόνια αυθεντικού street style και μοναδικής ποιότητας που εκπροσωπεί η Timberland παγκοσμίως. Σε εορταστική διάθεση και με τα επετειακά χρώματα του brand να κυριαρχούν, το κατάστημα της Timberland στο Χαλάνδρι υποδέχεται τα Χριστούγεννα και προσκαλεί τον κόσμο σε μια μεγάλη γιορτή, με μουσική, street acts και εκπλήξεις για τους καλεσμένους.

Με κεντρικό μήνυμα το Express your true colours και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής, που διατίθεται αποκλειστικά στα Timberland Stores. Η γιορτή απογειώνεται υπό τις μουσικές επιλογές του δημιουργού Pan Pan, ο οποίος ενώνει το χθες με το σήμερα μέσα από ηλεκτρονικούς και disco ήχους.

Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία επιπλέον να διασκεδάσουν, ανακαλύπτοντας νέα αλλά και κλασσικά τολμηρά κομμάτια της Timberland, ιδανικά για τους λάτρεις του casual look και της περιπέτειας. Κάθε συλλογή έχει δημιουργηθεί με βάση μια ολιστική προσέγγιση πρώτων υλών, και με τεχνολογίες περιβαλλοντικά υπεύθυνες, με γνώμονα τη βιωσιμότητα και την αειφορία.

Το επετειακό πάρτυ της Timberland διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλανδρίου.

50 χρόνια Timberland
Τρίτη 19 Δεκεμβρίου
18:00-21:00
Κατάστημα Timberland
Χαϊμαντά 20, Χαλάνδρι, 152 34

 

Διαβάστε επίσης