4η συνεχόμενη χρονιά το ΕΠΑ.Λ Ασπροπύργου στον διαγωνισμό μαθητικής επιχειρηματικότητας

Γράφει:

Ασπρόπυργος

17/03/2021, 6:21 μμ

Μετα από 3 χρόνια συνεχούς επιχειρηματικής δραστηριότητας με διακεκριμένες επιχειρήσεις όπως η ΟΜΗΡΟΣ “Ρίχνω φως στον πολιτισμό” (2018), Pontoporeia “Hellenic Cargo Safety” (2019), Respect “Με σεβασμό στο άνθρωπο” (2020), φέτος το ΕΠΑ.Λ Ασπροπύργου δημιούργησε μια εικονική επιχείρηση με κοινωνικό χαρακτήρα.

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Ασπροπύργου δημιούργησαν την BRIDGING  “Γεφυρώνοντας τις γενιές” στο πλαίσιο του μαθητικού διαγωνισμού επιχειρηματικότητας του ΣΕΝ Junior Achievement of Greece.

Ο Κωνσταντίνος Μπορμπόκης είναι ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας BRIDGING και μας εξηγεί πως θα γεφυρώσουν της γενιές.
Σκεπτόμενοι τη μοναξιά που βιώνουν οι παππούδες, οι γιαγιάδες, άτομα με αναπηρία κα. αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την επιχείρηση BRIDGING “Γεφυρώνοντας τις γενιές” με σκοπό να κρατήσουμε επαφή μαζί τους με ασφάλεια χρησιμοποιώντας την τεχνολογία (απλό τηλέφωνο,smartphones, tablets κλπ). Θα διαβάζουμε μαζί τους την τοπική εφημερίδα, θα σχολιάζουμε την επικαιρότητα, θα παίζουμε παιχνίδια γνώσεων, επιτραπέζια, θα πίνουμε μαζί διαδικτυακό καφεδάκι, θα τους προσφέρουμε νέα γνώση και θα μοιραζόμαστε τις γνώσεις και τις αναμνήσεις τους.

“Όταν το μέλλον δημιουργεί γέφυρες με το παρελθόν η μνήμη δεν χάνεται”

Σας περιμένουμε να γίνετε μέλη, υποστηρικτές, εθελοντές της BRIDGING “Γεφυρώνοντας τις γενιές”

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.bridging.gr

(Φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μπορμπόκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Ελευθέριο Κοσμόπουλο)

Διαβάστε επίσης