21 υπάλληλοι των Κοινωνικών Δομών του Δήμου στον δρόμο – Τι θα γίνει την επόμενη μέρα;

Γράφει:

Ασπρόπυργος

27/09/2023, 4:57 μμ

Διαβάστε την ανακοίνωση:
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΣΤΕΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ:
21 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
Ήδη από το 2018 ο δήμος Ασπροπύργου έχει δημιουργήσει μια σύμπραξη με την ΜΚΟ <<Ε.Π.Ε.Κ.Α>>. Κάτω απ’ αυτήν την συνεργασία οι κοινωνικές δομές του δήμου στελεχώνονται από υπαλλήλους που ΔΕΝ βαραίνουν τον δημοτικό προϋπολογισμό (το κονδύλι αντλείται από ευρωπαϊκά και περιφερειακά ταμεία με δικαιούχο φορέα την εν λόγω ΜΚΟ). Οι υπάλληλοι παρέχουν καθημερινά υπηρεσίες σε πάνω από 400 εγγεγραμμένους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε καθεστώς φτώχειας. Αυτοί λοιπόν οι 21 εργαζόμενοι ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 29/9,ξαφνικά, παρόλο που καλύπτουν πάγιες και επιτακτικές ανάγκες του δήμου. ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.
Είναι σαφές ότι εαν δεν διασφαλιστεί η συνεργασία ανάμεσα στο Ε.Π.Ε.Κ.Α και στον δήμο Ασπροπύργου από Δευτέρα 2/10/2023 οι κοινωνικές δομές του δήμου ΠΑΥΟΥΝ να υφίστανται.1. ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ; 2. ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ;; 3.ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΟΜΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΜΙΩΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ;; 4. ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ;
ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ !!!

Διαβάστε επίσης