Δείτε το βίντεο του Βαγγέλη Λιάκου για τον ένα χρόνο από την εκλογή του

Γράφει:

Ασπρόπυργος, Δυτική Αττική

07/07/2020, 11:44 πμ

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, ο Βαγγέλης Λιάκος εκλέχθηκε ως ο νεότερος βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Εκλέχθηκε βουλευτής Δυτικής Αττικής με το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και ανέλαβε την θέση του Γραμματέα της Βουλής. Το βίντεο με τίτλο, 1 Χρόνος ΕΔΩ, 1 Χρόνος ΜΑΖΙ, 1 Χρόνος Επιμένουμε Δυτικά, παρουσιάζει συνοπτικά τις δράσεις του και την παρουσία του σε όλες τις πόλεις της Δυτικής Αττικής.

Ο κ. Λιάκος δήλωσε χαρακτηριστικά:“Έναν χρόνο πριν κάναμε μαζί μία συμφωνία τιμής. Τότε δεσμεύτηκα ότι θα είμαι η φωνή σας, η φωνή της Δυτικής Αττικής και ότι θα είμαστε μαζί και στα καλά και στα δύσκολα που θα συναντήσουμε μπροστά μας. Σε αυτό το ταξίδι είμαστε όλοι μαζί. Δεσμεύομαι να συνεχίσω να εργάζομαι έντιμα για τον καθέναν από εσάς μέχρι να δούμε τον τόπο μας και τη Χώρα να ευημερεί.”

Δείτε το βίντεο:

Ένας χρόνος εδώ, μαζί!

Έναν χρόνο πριν κάναμε μαζί μία συμφωνία τιμής. Τότε δεσμεύτηκα ότι θα είμαι η φωνή σας, η φωνή της Δυτικής Αττικής και ότι θα είμαστε μαζί και στα καλά και στα δύσκολα που θα συναντήσουμε μπροστά μας.1 Χρόνος ΕΔΩ 1 Χρόνος ΜΑΖΙ1 Χρόνος Επιμένουμε ΔυτικάΣε αυτό το ταξίδι είμαστε όλοι μαζί. Δεσμεύομαι να συνεχίσω να εργάζομαι έντιμα για τον καθέναν από εσάς μέχρι να δούμε τον τόπο μας και τη χώρα να ευημερεί.#epimenoumedytika

Gepostet von Λιάκος Ευάγγελος am Dienstag, 7. Juli 2020

Διαβάστε επίσης