Από 1η Απριλίου ο Δήμος Ασπροπύργου θα μοιράζει μάσκες στις λαϊκές αγορές

Γράφει:

Ασπρόπυργος

01/04/2020, 3:34 μμ

Από σήμερα 1η Απριλίου 2020 και για όσο χρειαστεί ο δήμος Ασπροπύργου θα μοιράζει μέσω της Δημοτικής Αστυνομίας στις λαϊκές αγορές της Τετάρτης (κέντρο) και του Σαββάτου (Γκορυτσά) μάσκες προστασίας για τους πολίτες.

Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι διανομή θα γίνει επίσης και σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης πολυκαταστήματα τα οποία λειτουργούν τράπεζες και τα σχετικά.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση:

“Η Δημοτική Αρχή Ασπροπύργου πλήρως αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα της κατάστασης που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην χώρα, συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις δράσεις πρόληψης και αλληλεγγύης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με αποφάσεις τις αρμόδιας Δημοτικής Επιτροπής προχωρήσαμε σε δράσεις αλληλεγγύης:
• Διάθεση υγειονομικού υλικού (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά), στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ»
• Διάθεση υγειονομικού υλικού (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά), στο Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου και στις συναφείς υπηρεσίες
• Διάθεση υγειονομικού υλικού (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά), στην Πυροσβεστική και στην ΕΜΑΚ

Οι ενέργειες αυτές είναι η ελάχιστη δυνατή προσφορά προς τις υπηρεσίες, που επί εικοσιτετραώρου βάσεως, υποστηρίζουν τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Το Κέντρο Αναφοράς Ευπαθών Κοινωνικά Ομάδων στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, ήδη λειτουργεί, με ενισχυμένο προσωπικό και μέσα μεταφοράς, εξυπηρετώντας καθημερινά τους δημότες του Ασπρόπυργου, των δικαιούχων των Κοινωνικών Δομών, παρέχοντας συσσίτιο και είδη προστασίας

Από την Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020 και κάθε Τετάρτη και Σάββατο, ημέρες λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών, προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας θα διανέμει μάσκες προστασίας στους πολίτες. Η διανομή αυτή θα γίνεται και σε στοχευμένα σημεία της πόλης, πολυκαταστήματα, τράπεζες, κ.α.”

 

 

 

Διαβάστε επίσης