Χρήστος Τσοκάνης από Τρύπα Αλεπούς: το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που μπαίνει μπροστά στον αγώνα για να κερδίσουν οι άνθρωποι

Γράφει:

Δυτική Αττική, Εκλογές 2023

20/06/2023, 12:18 μμ

Σε συγκέντρωση στην περιοχή Τρύπα Αλεπούς στον Ασπρόπυργο  μίλησε ο Χρήστος Τσοκάνης βουλευτής Δυτικής Αττικής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος.

Ο Χ. Τσοκάνης τόνισε ότι ο λαός του Ασπροπύργου έχει πείρα και κριτήριο ψήφου και για να εκλέξει ξανά κομμουνιστή βουλευτή στην Δυτική Αττική. Ο λαός έχει πείρα από την υποβαθμισμένη υγεία, την παιδεία, όπου οι γονείς αναγκάζονται να βάζουν όλο και πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, έχει βιώσει την ανασφάλεια στους χώρους δουλειάς με την απουσία μέτρων προστασίας της εργασίας. Ακόμα έχει δει την περιοχή του να ρυπαίνεται αδιάκοπα από το έγκλημα της χωματερής στη Φυλή αλλά και από την απουσία μέτρων προστασίας της υγείας και του περιβάλλοντος στις επιχειρηματικές δραστηριότητες στην περιοχή του Θριάσιου πεδίου. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: “Μέσα από τις καθημερινές μας περιοδείες και την συναναστροφή μας με τον λαό, διακινούμε το ψηφοδέλτιο και  εξασφαλίζουμε ότι δεν θα χαθεί καμία ψήφος στο ΚΚΕ, θα ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες για να εκλέξουμε ξανά κομμουνιστή βουλευτή στην Δυτική Αττική!”

Για αυτούς τους λόγους ο Χ. Τσοκάνης κάλεσε τον λαό του Ασπροπύργου να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές, γιατί το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που μπαίνει μπροστά στον αγώνα για να κερδίσουν οι άνθρωποι και όχι τα κέρδη των μονοπωλίων. Γιατί μόνο το ΚΚΕ είναι 100% πραγματική μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση.