Υποψήφιος Βουλευτής με την Ελληνική Λύση στη Δυτική Αττική ο Πέτρος Λυκόπουλος

Γράφει:

Δυτική Αττική, Εκλογές 2023

01/05/2023, 5:17 μμ

Ο Πέτρος Λυκόπουλος γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 1983 με καταγωγή από τον Πόντο. Σπούδασε και αποφοίτησε από το τεχνικό λύκειο Ελευσίνας το 2002 ως Τεχνικός Ηλεκτρονικών & Υπολογιστικών συστημάτων & Εγκαταστάσεων Δικτύων. Κατά τα παιδικά του χρόνια είχε ασχοληθεί με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα με την ελευθέρα πάλη. Το 2012 παντρεύτηκε την Ελπίδα Τιμοσίδη αποκτώντας μαζί της δύο παιδιά, έκτοτε ζει μέχρι και σήμερα με την οικογένειά του στον Ασπρόπυργο.

Η ενασχόληση με τα κοινά.

Ο Πέτρος Λουκόπουλος ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τα κοινά της περιοχής του το 2019 στις δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ασπροπύργου. Από νεαρή ηλικία συμμετείχε ενεργά σε διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους αλλά και επαγγελματικά σωματεία.

” Η ανάγκη μου να βελτιώσω την ποιότητα ζωής τόσο της δικής μου σήμερα όσο και των παιδιών μας αύριο, με ώθησε να ασχοληθώ περαιτέρω με την πολιτική. Μέσω της πολιτικής αλλά και της ενεργής συμμετοχής μας μπορούμε να συνδιαμορφώνουμε αλλά και να καθορίζουμε το αύριο. Η πολιτική είναι το μέσον με το οποίο είναι εφικτή οποιαδήποτε αλλαγή ή βελτίωση στην ζωή μας. Όλοι ξέρουμε πως η Δυτική Αττική είναι η πίσω “αυλή” της Αθήνας, μια περιοχή υποβαθμισμένη και παραμελημένη.

Ποιός έχει δώσει ουσιαστική λύση όλα αυτά τα χρόνια;

Πρέπει να γίνει επιτέλους αντιληπτό πως το Θριάσιο Πεδίο, που συμβάλει στο μεγαλύτερο ποσοστό του ΑΕΠ της χώρας δεν μπορεί να λειτουργεί με τριτοκοσμικές συνθήκες.

Η Δυτική Αττική πρέπει να απορροφήσει κονδύλια, στο πλαίσιο ενός αναπτυξιακού σχεδίου ώστε να αποτελεί έναν υγιή πυλώνα ανάπτυξης όλης της χώρας”

Μην ξεχνάτε πως η μόνη ΛΥΣΗ ΕΊΣΤΕ ΕΣΕΙΣ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΔΏΣΟΥΜΕ ΛΎΣΗ!