Την Λύση της αραίωσης βρήκε Έλληνας από την Ελευσίνα.

Γράφει:

Δυτική Αττική, Ελλάδα

06/12/2020, 6:29 μμ

Στην διπλανή μας πόλη, την Ελευσίνα, βρίσκεται ένας απ’ τους καλύτερους κομμωτές στην Ελλάδα, ο οποίος βρήκε και την λύση στην Αράιωση. Ο λόγος για τον Μιχάλη Τσουβαλά, ο οποίος ήδη στα 30 του έχει βρει την λύση στην αραίωση των μαλλιών με την θεραπεία TSVL Hair Therapy, ενώ είναι ιδιοκτήτης ενός Hair Salon στην Ελευσίνα και ενός πολυχώρου ομορφιάς στο Χαλάνδρι.

 

 

Πως λειτουργεί η θεραπεία σας; Ποια είναι η εφαρμογή της; Πείτε μας λίγα πράγματα.

Η καινοτόμος θεραπεία μας, έχει 4 στάδια:

  • Καθαρίζουμε το τριχωτό της κεφαλής βαθιά ώστε να διεισδύσει η θεραπεία στο μέγιστο.
  • Ενυδατώνουμε τα μαλλιά έως 80% και παράλληλα διογκώνουμε τα μαλλιά γύρω στο 20%.
  • Επιστρέφουμε την στοιβάδα της κάθε τρίχας ώστε να έχει αντοχή, ελαστικότητα και να έχει μελανίνη ξανά με χρωμοθεραπεία.
  • Δίνουμε συγκεκριμένη συντήρηση ξεχωριστά ανάλογα το πρόγραμμα του θεραπευμένου/ης μας.

 

Πως καταλήξατε σε αυτήν την μέθοδο; Ήταν δύσκολη και χρονοβόρα η έρευνα;

Μέχρι να βρούμε τα κατάλληλα βήματα μας πήρε 3,5 χρόνια και μετά σε 5 χρόνια καταφέραμε να πατεντάρουμε τις μεθόδους μας και να πάρουμε πανευρωπαϊκή έγκριση. Το σκεπτικό βασίστηκε στο ότι τα μαλλιά, όπως και τα φυτά, για να είναι και να φαίνονται υγιή χρειάζονται υγρασία και “τροφή”. Έπειτα από πολυετή έρευνα διαπιστώσαμε πως τα μαλλιά έχουν άμεση σχέση με τα φυτά και εκεί βασίζεται η Παγκόσμια Καινοτόμος μέθοδός μας για την αντιμετώπιση της αραίωσης μαλλιών. Μέχρι που πήραμε την Πανευρωπαϊκή Έγκριση EuroPass και Πιστοποίηση από την Tuv Hellas/Swiss Aproval για την εφαρμογή της και την αποτελεσματικότητα της.                                  

 

Σκέφτεστε να την αναπτύξετε κι άλλο την θεραπεία, να κάνετε κάποιες αλλαγές;

Πάντα θα υπάρχει η πιθανότητα να προσθέσω κάτι ανάλογα τις ανάγκες που θα προκύψουν ή ποσό δύσκολη θα είναι η διαδικασία να έρθει το κατάλληλο αποτέλεσμα, με βάση το τριχωτό της κεφαλής. Θέλουμε, πάντως, να βγάλουμε ποικίλα δικά μας προϊόντα ώστε όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να έχουν πλούσια μαλλιά.

 

Πότε έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα μετά την εφαρμογή;

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι άμεσα, σε μόλις 2 ώρες, τα οποία διαπιστώνετε με την υφή. Τα αισθητά, όμως, αποτελέσματα φαίνονται εντός 2 μηνών, που τα μαλλιά έχουν μακρύνει και πλέον κλείνουν τα σημεία που υπήρχε η αραίωση!

 

Υπάρχει διαφορά στο τριχωτό της κεφαλής ανάμεσα στα δύο φύλα; Χρησιμοποιείτε διαφορετικές μεθόδους, ανάλογα το φύλο;

Όχι και για τα δυο φύλα ακολουθούμε την ίδια διαδικασία-θεραπεία. Η μόνη διαφορά είναι ότι αλλάζει η συντήρηση στο σπίτι για τις γυναίκες.

 

Ποια πρέπει να είναι η φροντίδα των μαλλιών από ένα άτομο, γενικότερα, αλλά και ειδικότερα μετά την θεραπεία πύκνωσης;

Μετά την θεραπεία πύκνωσης δίνουμε συγκεκριμένη μέθοδο στο λούσιμο και στο στέγνωμα. Επίσης δίνουμε τις κατάλληλες οδηγίες-συμβουλές, ώστε να μην γίνονται πλέον αρκετά λάθη που οδηγούν στην φθορά των μαλλιών!

 

Πόσο οικονομική είναι η μέθοδος πύκνωσης μαλλιών;

Το ποσό αλλάζει αναλόγως το τριχωτό της κεφαλής και την θεραπεία που πρέπει να ακολουθηθεί. Ωστόσο, το κόστος κυμαίνεται από 50€ έως 140€.

 

Κ. Τσουβαλά που θα σας βρούμε; Ελευσίνα και Χαλάνδρι σωστά;

Ναι μπορείτε να μας βρείτε στα δύο μας καταστήματα στην Ελευσίνα και το Χαλάνδρι.

 

Tsouvala Coiffure Γυφτέα 40, Ελευσίνα, 2105543688

DELUXE BEAUTY HALL Σοφοκλή Βενιζέλου 7, Χαλάνδρι, 21 1111 9892 690 943 7734

Διαβάστε επίσης