Τα Ελληνικά Πετρέλαια στηρίζουν τις ευπαθείς ομάδες ενόψει του εορτασμού του Πάσχα

Γράφει:

Ασπρόπυργος, Δυτική Αττική, Ελλάδα

14/04/2020, 8:28 μμ

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ εντείνει τη βοήθεια που προσφέρει σταθερά, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «360ο Ενέργειες», με σκοπό να στηρίξει τις προσπάθειες όλων των φορέων, που αγωνίζονται τη δύσκολη αυτή περίοδο να διατηρήσουν το επίπεδο ποιότητας ζωής των πολιτών και να προσφέρουν χαρά τις Άγιες Μέρες του Πάσχα:

– Προσφέρει οικονομική ενίσχυση σε 5 ΜΚΟ, που είχαν προσκληθεί φέτος για το καθιερωμένο φιλανθρωπικό bazaar, καθώς δεν ήταν δυνατή η πραγματοποίησή του.

  1. Το Χαμόγελο του Παιδιού
  2. Φροντίδα
  3. Παιδί και Δημιουργία
  4. Ελληνική Εταιρεία Αυτιστικών Ατόμων-Παράρτημα Πειραιά
  5. Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό και Ατόμων με Αυτισμό και Νοητική Αναπηρία “ΕΛΠΙΔΑ”

– Στηρίζει το έργο της Εκκλησίας, προσφέροντας διατακτικές για αγορά τροφίμων στην Ι.Μ. Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως, στο Συσσίτιο Αγίου Γεωργίου Ελευσίνας και στο Συσσίτιο Αγίας Παρασκευής Μεγάρων. Επίσης, προσφέρει δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης στην Εκκλησία της Ελλάδος προς ενίσχυση όσων δομών έχουν ιδιαίτερη ανάγκη.
– Συνεχίζει να ενισχύει τις δράσεις των Κοινωνικών Παντοπωλείων, των Κοινωνικών Φαρμακείων και του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» των όμορων Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας, Ν. Περάμου και Δήμου Δέλτα.

Διαβάστε επίσης