Συναυλία για Ιερό σκοπό στον Δήμο Αχαρνών

Δυτική Αττική

02/01/2020, 10:12 πμ

Μια εξαιρετική συνεργασία νεαρών καλλιτεχνών , μουσικών και τραγουδιστών, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Αχαρνών την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

Οι συντελεστές της χάρισαν γενναιόδωρα το τραγούδι και το κέφι τους με ένα πολυποίκιλο ρεπερτόριο, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ακόμα και στα πιο απαιτητικά μουσικά γούστα.

Παρά το εορταστικό κλίμα ωστόσο, ο σκοπός ήταν ιερός!

Το “αντίτμο” για όλη αυτή την ατμόσφαιρα και τη μελωδία  δεν ήταν, παρά μερικά προϊόντα που είτε μας περίσσευαν είτε είχαμε λιγότερη ανάγκη από συνανθρώπους μας, που τα χρειάζονται.

H συλλογή τροφίμων , ειδών μακράς διαρκείας , φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης, συντονίστηκε από τη μουσική νεολαία των Αχαρνών για την στήριξη του προγράμματος της Κιβωτού του Κόσμου.

Συγχαρητήρια στο ευαίσθητο κοινό που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα .

Πολλά συγχαρητήρια και στους ταλαντούχους διοργανωτές, ορισμένοι εκ των οποίων είχαν την πρώτη τους συνεργασία  κι όμως, δούλεψαν απόλυτα αρμονικά, για να προσφέρουν αυτό το αξιόλογο οπτικοακουστικό αποτέλεσμα.

Πρόκειται για μια δράση ιδιαίτερης ηθικής αξίας που οφείλουμε να τιμούμε με την παρουσία και την προσφορά μας.

Πρωτού να ευχηθούμε ”Και του χρόνου”,  να ανανεώσουμε το ραντεβού με το μεγάλο Καλλιτεχνικό Σχήμα, που ενώνει αυτή τη φορά τις δυνάμεις του,  με τον γειτονικό Δήμο Φυλής.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου στις 20:00 με Ελεύθερη Είσοδο, για τον ίδιο Ιερό σκοπό. Όσοι οι πιστοί προσέλθετε!

Πηγή: menidiatis.blogspot.com

Διαβάστε επίσης