Συνάντηση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, με την Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «Ευρύκλεια» του ΨΝΑ

Γράφει:

Ασπρόπυργος

18/08/2021, 1:24 μμ

Συνάντηση Ενημέρωσης της Διεύθυνσης Κοινωνικής  Προστασίας του Δήμου Ασπροπύργου, με την Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «Ευρύκλεια» του  Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ)

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ασπροπύργου,  σε συνεργασία με την Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Οικοτροφείο «Ευρύκλεια» του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ), πραγματοποίησαν συνάντηση δικτύωσης την Παρασκευή 30 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις της δομής του οικοτροφείου, στην οδό Σαλαμίνος  62 στον Ασπρόπυργο.

Στελέχη του Κέντρου Κοινότητας συνομίλησαν με την υπεύθυνη κοινωνική λειτουργό της δομής, κα. Μαρία- Ασπασία Φραγκοπούλου. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενδελεχής ενημέρωση σχετικά με τις επιτακτικές ανάγκες της ψυχικής υγείας του πληθυσμού. Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στις υποδομές του οικοτροφείου, γνωριμία με αρμόδια μέλη του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και περιγραφή των αρμοδιοτήτων τους. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, τονίστηκε ιδιαίτερα η σημασία της συνεργασίας μεταξύ των φορέων, και η προθυμία παροχής στήριξης εκ μέρους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, στο έργο και τις ανάγκες του οικοτροφείου που στεγάζεται εντός του Δήμου μας.

Στην συνάντηση συμμετείχαν και φοιτήτριες του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης στην Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ασπροπύργου.

Από το δελτίο τύπου του Δήμου Ασπροπύργου.

Διαβάστε επίσης