Συνάντηση Μπούρα Κοσμόπουλου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών για τις πυρκαγιές στην Δυτ. Αττική

Γράφει:

Δυτική Αττική

17/09/2021, 11:17 πμ

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αττικής Λ. Κοσμόπουλου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Λ. Κοσμόπουλος: «Ζητήσαμε την διεύρυνση της ανθρωπιστικής δράσης της Εκκλησίας στις περιοχές που έχουν πληγεί»

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, μετά από πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου της Βουλής, βουλευτής Δυτ. Αττικής, κ. Θανάση Μπούρα και με την παρουσία του Δημάρχου Μάνδρας-Ειδυλλίας κ. Χρήστου Στάθη.

Ο Αρχιεπίσκοπος είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για τις καταστροφικές πυρκαγιές που συντελέσθηκαν το καλοκαίρι στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και θέλησε να συζητήσει δείχνοντας τη συμπαράστασή του.

 

Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε: «Συζητήσαμε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο για τη μεγάλη καταστροφή του περιβάλλοντος στη Δυτική Αττική και τις δυνατότητες αποκατάστασης του. Μιλήσαμε για εκκλησιαστικά θέματα στην περιοχή μας αλλά και για την καταστροφή του περιβάλλοντος και όσα τραγικά ζήσαμε τους μήνες που πέρασαν. Προσωπικά, ζήτησα την διεύρυνση της ανθρωπιστικής δράσης της Εκκλησίας στις περιοχές που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές».

Διαβάστε επίσης