Κλεάνθης Βαρελάς: Στηρίζουμε τον αθλητισμό και ιδιαίτερα τον υγιή αθλητισμό που προσελκύει νέα παιδιά και κάνει καλύτερη την κοινωνία μας

Γράφει:

Δυτική Αττική

10/07/2024, 10:08 πμ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 8 Ιουλίου το τουρνουά καλαθοσφαίρισης της Νεανική Εστία Μεγαρίδος B.C. στο NEM B.C. Arena.

Εκατοντάδες μικροί αθλητές και αθλήτριες που λατρεύουν την καλαθοσφαίριση έλαβαν μέρος στο τουρνουά που φέρει το όνομα του μεγάλου καλαθοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας Γιώργου Παπαγιάννη.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο τεράστιος αυτός αθλητής, γέννημα θρέμμα των Μεγάρων, παρευρέθηκε στο γήπεδο, τίμησε με την παρουσία του τους τελικούς του τουρνουά και  αποθεώθηκε από τους αθλητές και τους φιλάθλους που είχαν κατακλύσει το γήπεδο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η σημερινή παρουσία του Διεθνή Καλαθοσφαιριστή Γιώργου Παπαγιάννη, του οποίου το τουρνουά φέρει το όνομά του, δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλει ο Σύλλογος για την προώθηση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης.

Ο μεγάλος καλαθοσφαιριστής από τα Μέγαρα Γιώργος Παπαγιάννης, με την εξαιρετική του εμφάνιση στο Προολυμπιακό Τουρνουά, κατάφερε να συμβάλει τα μέγιστα στη συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας Καλαθοσφαίρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Είμαστε όλοι περήφανοι!

Επίσης, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος B.C., στους προπονητές ,στους αθλητές και στους γονείς για την προσπάθειά τους και για το όμορφο αυτό αποτέλεσμα.

Στηρίζουμε τον αθλητισμό και ιδιαίτερα τον υγιή αθλητισμό που προσελκύει νέα παιδιά και κάνει καλύτερη την κοινωνία μας».

Διαβάστε επίσης