05/08/2021, 12:09 μμ
Και μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να ακύρωσε τη γιορτή στα Σεπόλια, λόγω της πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη, ωστόσο πήγε στην Ακρόπολη, μαζί τους αδερφούς του Θανάση και Κώστα, αλλά και τη μητέρα τους.
Εκεί, πόζαραν με τα τρόπαια του ΝΒΑ ανά χείρας:
My brother saw @Giannis_An34 in Athens on vacation. I was just at work. How did your day go? pic.twitter.com/JNbvA42MZC
— caleb flaming (@CalebFlaming) August 5, 2021
Φωτογραφία ανήρτησε και ο συνεργάτης των αδελφών Αντετοκούνμπο Ηλίας Πάνου:
Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο μαζί με την μητέρα τους ήρθαν στην Ελλάδα την περασμένη Κυριακή, κουβαλώντας στις αποσκευές τους το τρόπαιο του NBA! Ενα τρόπαιο που εξαιρετικά σπάνια βγαίνει εκτός ΗΠΑ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δηλώνει ότι θα πάει παντού, στα Σεπόλια στου Ζωγράφου, παντού!
Για την Τρίτη ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού με τους φαν του στο γηπεδάκι στα Σεπόλια από όπου ξεκίνησαν όλα για τον άσσο του NBA, ένα ραντεβού που ωστόσο ακυρώθηκε λόγω της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη.
Χθες το βράδυ, πάντως, τα αδέλφια Αντετοκούνμπο απόλαυσαν τη βραδιά τους στο εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου διαμένουν στη Βουλιαγμένη, έχοντας φυσικά μαζί τους τα τρόπαια του NBA!
07/05/2022, 11:26 πμ