Σπύρος Ρούσσος: Αλλάζουμε… μαζί την ταυτότητα της πόλης μας.

Γράφει:

Εκλογές 2023

16/07/2023, 7:01 μμ

Είμαι ο Σπύρος Ρούσσος, Δημοσιογράφος – Ερευνητής. Η διαδρομή μου και εμπειρία στο χώρο της δημοσιογραφίας περνά από το “Κανάλι Ένα 90,4 FM” της Δημοτικής Ραδιοφωνίας του Πειραιά, την ΕΡΤ, το “Alert TV”, την Εφημερίδα ‘ΜΠΑΜ’, τα sites aspropyrgosnews.gr210finest.gr (Αρχισυντάκτης), ereportaz.gr και kathimerini.gr, επιπλέον είμαι εξωτερικός συνεργάτης του τηλεοπτικού σταθμού STAR CHANNEL.

Έχοντας καθημερινή επαφή με τον κόσμο, γίνομαι και εγώ αποδέκτης παραπόνων για σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο και τους συνδημότες μας. Αυτό ήταν και το καθοριστικό στοιχείο και το έναυσμα για να πάρω την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά του τόπου μας.

Με την εμπειρία και τη γνώση των ζητημάτων του Δήμου, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος, στηρίζοντας τον συνδυασμό «Ασπρόπυργος ΑλλάΖΟΥΜΕ» με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Ηλία, έναν άνθρωπο με μεγάλη εμπειρία και προσφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με τον οποίο μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για έναν Δήμο πρότυπο, αλληλεγγύης και ισόρροπης ανάπτυξης.

Είμαστε εδώ αποφασισμένοι ν’ αλλάζουμε όλοι μαζί την ταυτότητα της πόλης μας. Γιατί σκοπός και στόχος είναι να βελτιώσουμε την εικόνα του τόπου μας, με δίκαιη κατανομή πόρων και με βασικές αρχές μας τον ειλικρινή σεβασμό στον κάθε πολίτη, δημιουργώντας συνθήκες ασφάλειας και προόδου. Είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε μια δημοτική αρχή, φιλική σε όλους.

Αποτελεί βαθιά πεποίθησή μου, ότι ο Δήμος Ασπροπύργου μπορεί ν’ αναπτυχθεί και να προσφέρει στους δημότες του τις υπηρεσίες που τους αξίζουν.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε σελίδα στον τόπο μας. Να βάλουμε μια σειρά, να επουλώσουμε ότι μας πληγώνει, ν’ αναβαθμίσουμε την καθημερινότητα, να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας και να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας. Αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει για κανέναν λόγο να πάει χαμένη!.

Οι εκλογές του Οκτωβρίου εμπεριέχουν την πραγματική γνώση των αναγκών και την αγάπη για τον τόπο μας.

Η επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του Δημότη και επισκέπτη – εργαζόμενου του Δήμου Ασπροπύργου οφείλει και θα βρίσκεται στον πυρήνα των προσπαθειών που θα καταβάλει η δημοτική παράταξη «Ασπρόπυργος ΑλλάΖΟΥΜΕ» ως νέα δημοτική αρχή από την πρώτη ημέρα της θητείας της.

Σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθειά μας και όλοι μαζί ν’ αλλάξουμε σελίδα στον Δήμο μας!