Σοκ στη Γλυφάδα: Πρώην εργαζόμενος εισέβαλε στην εταιρεία, σκότωσε τρεις ανθρώπους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Γράφει:

Ελλάδα

12/02/2024, 12:25 μμ

Ανατριχιαστικές είναι οι μαρτυρίες από το θρίλερ που εκτυλίσσεται σε ναυτιλιακή εταιρεία στην Γλυφάδα, όπου ένας άνδρας εισέβαλε, πυροβόλησε αρκετές φορές και έπειτα αυτοκτόνησε. Από τους πυροβολισμούς στην οδό Αρτεμισίου ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του και δύο ακόμα έχουν τραυματιστεί.

Τέσσερις νεκροί είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο απολογισμός από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα με δράστη πρώην εργαζόμενο σε αυτή που εισέβαλε στα γραφεία της οδού Αρτεμισίου και άνοιξε πυρ με καραμπίνα με αποτέλεσμα να σκοτώσει τρία άτομα πριν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο Αιγύπτιος δράτης βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου της ναυτιλιακής και αυτοκτόνησε με την καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα του.

Ο νεκρός Αιγύπτιος δράστης ήταν ένας πρώην εργαζόμενος που είχε απολυθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν για χρόνια επιστάτης στην εταιρεία.

Ο δράστης μπήκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον χώρο του πάρκινγκ, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε απολυθεί, είχε ακόμα δικαίωμα πρόσβασης στον χώρο. Κατά την είσοδό του, είπε ότι πήγαινε μέσα για να καθαρίσει. Πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο όπου πυροβόλησε δύο άτομα και μετά σταμάτησε στον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε ένα ακόμη άτομο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που εισήλθαν στο κτίριο εντόπισαν νεκρούς τους τρεις υπαλλήλους κατά πληροφορίες δύο γυναίκες και έναν άνδρα, ενώ έψαχναν για ώρα τον δράστη. Τελικά τον εντόπισαν νεκρό στο υπόγειο του κτιρίου, με την καραμπίνα δίπλα του, έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του.

Κατά ορισμένες πληροφορίες στην αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκαν και δύο γυναίκες που κρύβονταν σε ένα δωματιάκι και οι οποίος απελευθερώθηκαν και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο. Καμία τους δεν έχει τραυματιστεί κατά πληροφορίες.

Διαβάστε επίσης