Σοκ στα Νεόκτιστα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε κοπάδι με πρόβατα – Από θαύμα σώθηκε ο βοσκός

Γράφει:

Ασπρόπυργος

27/03/2023, 10:41 πμ

Σοκ στα Νεόκτιστα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε κοπάδι με πρόβατα – Από θαύμα σώθηκε ο βοσκός

 

Ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή των Νεοκτίστων Ασπροπύργου, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (26/03), όταν ένα μαύρο Ι.Χ έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε ένα κοπάδι με πρόβατα έχοντας ως αποτέλεσμα να βρούν μοιραίο θάνατο περίπου 16 από τα πρόβατα – από θαύμα γλίτωσε ο βοσκός που απέφυγε το όχημα πέφτοντας σε χωράφι.

Μάρτυρες αναφέρουν πως ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου ήταν Ρομά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο δεν είχε πινακίδες και ήταν ανασφάλιστο.

Μάλιστα, στο σημείο κλήθηκαν η αστυνομία, δυνάμεις της ΟΠΚΕ αλλά και η τροχαία.

 

Απόσπασμα από την δημοσίευση της προέδρου του συλλόγου Γυναικών Κροκωνίς, κας Μαρίας Ρηγάτου στο Facebook:

Κατόπιν τηλεφωνικής μου επικοινωνίας με αρμόδιους φορείς , θα ήθελα να ενημερώσω τους ένστολους παρόντες :

ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΦΟΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ Ο «ΒΟΣΚΟΣ « ΔΕΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ….. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ…..

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ….

ΤΑ ΝΕΟΚΤΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ….ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ…..ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ….

Διαβάστε επίσης