Σειρά επαφών για τον Γιάννη Ηλία με κυβερνητικά στελέχη – Ενημέρωσε τον Υπουργό Επικρατείας για τα ζητήματα του Ασπροπύργου

Γράφει:

Ασπρόπυργος

24/11/2023, 12:41 μμ

Για το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν τον Δήμο Ασπροπύργου ενημέρωσε τον Υπουργό Επικρατείας, κ. Μάκη Βορίδη, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ιωάννης Ηλίας, σε συνάντηση που είχε μαζί του, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί, ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του, την 1η Ιανουαρίου 2024.

Ο κ. Ιωάννης Ηλίας ενημέρωσε και ζήτησε τη συνδρομή του κ. Βορίδη, τόσο για όσα θέματα χρήζουν άμεση, επείγουσα αντιμετώπιση, όσο και για εκείνα που απαιτούν, σε συνεργασία με την Κυβέρνηση, μια σταθερή και αποτελεσματική προσέγγιση, ώστε να προκύψει δραστική βελτίωση των συνθηκών στον Ασπρόπυργο, τόσο σε ό,τι αφορά στην ασφάλεια και στην ποιότητα ζωής των πολιτών του, όσο και στο επίπεδο της διαμόρφωσης των όρων που θα δώσουν περαιτέρω ώθηση στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της περιοχής.

Ο Υπουργός Επικρατείας, άριστος γνώστης των προοπτικών αλλά και των προβλημάτων του Ασπρόπυργου, δεδομένης της θητείας του ως Βουλευτής του Υπολοίπου Αττικής, πριν προκύψουν Περιφέρειες Δυτικής και Ανατολικής Αττικής, δήλωσε στον κ. Ηλία την ετοιμότητά του να συνδράμει κάθε προσπάθεια στοχευμένης αντιμετώπισης των προβλημάτων που χρήζουν κυβερνητικής στήριξης, καθώς και στη διαμόρφωση πολιτικών, δράσεων και μέτρων, που θα αξιοποιούν το σημαντικότερο κόμβο βιομηχανίας και διαμετακομιστικού εμπορίου της Ελλάδας. Του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του και δεσμεύτηκε να είναι αρωγός των προσπαθειών του Δήμου Ασπροπύργου.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να εντατικοποιήσουν τη συνεργασία τους, μετάτην εγκατάσταση της νέας Δημοτικής Αρχής του Ασπρόπυργου. Όταν ο κ. Ιωάννης Ηλίας θα επανέλθει, καταθέτοντας στον Υπουργό Επικρατείας, πλήρες και λεπτομερές υπόμνημα, που θα αφορά όλους τους τομείς του κυβερνητικού έργου.

Διαβάστε επίσης