Προβλήματα στο δίκτυο της Cosmote

Γράφει:

Ελλάδα

11/08/2021, 1:56 μμ

Πολλοί πελάτες της παρόχου τηλεφωνίας και Internet είχαν από την Τρίτη αδυναμία πραγματοποίησης κλήσεων, ενώ όπως παραδέχτηκε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, και την Τετάρτη υπήρχαν προβλήματα πρόσβασης στο δίκτυο 4G.

Προβλήματα στο δίκτυο της Cosmote αντιμετώπισαν από την Τρίτη το απόγευμα πολλοί συνδρομητές σε Αθήνα και άλλες περιοχές της χώρας.

Η εταιρεία με ανακοίνωσή της την Τετάρτη ενημέρωσε ότι «χθες αργά το απόγευμα παρουσιάστηκε αδυναμία πραγματοποίησης κλήσεων σε πελάτες κινητής. Υλοποιήθηκε άμεσα αναδρομολόγηση, με την οποία επιλύθηκε το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος».

«Μέρος των πελατών κινητής», επεσήμανε πάντως η εταιρεία, «εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης στο δίκτυο 4G. Οι τεχνικοί μας εργάζονται για την οριστική επίλυση του θέματος. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε θερμά για την κατανόησή σας».

Το ενδιαφέρον είναι ότι πριν από περίπου δύο εβδομάδες, προβλήματα είχε αντιμετωπίσει και η Vodafone με το δίκτυό τηςπροβλήματα είχε αντιμετωπίσει και η Vodafone με το δίκτυό της στην Αττική και όχι μόνο.

Πηγή: Protagon.gr

Διαβάστε επίσης