Πραγματοποιήθηκε χθες η 2η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ασπροπύργου

Γράφει:

Ασπρόπυργος

17/07/2020, 12:08 μμ

Πραγματοποιηθηκε εχθές με μεγάλη επιτυχία η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Ασπροπύργου, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ,το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφια», το «Όλοι μαζί Μπορούμε» & τον ΣΚΑΙ!

Στην χθεσινή αιμοδοσία ο Δήμος Ασπροπύργου τίμησε τον κ.Σπανολιο Γιάννη για το μεγάλο κοινωνικό έργο που προσφέρει με τιμητική πλακέτα που του απένειμε ο Δήμαρχος Νίκος Ι. Μελετίου.


Στο τέλος δόθηκε αναμνηστικό σε κάθε έναν εθελοντή αιμοδότη μάσκα-ασπίδα προστασίας και εικόνα-ευλογία .


Στην δράση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Γιώργος Κώτσηρας, ο Επικεφαλής του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» κ.Σπανολιός Γιάννης ,η κ. Γιαννακάκη Δώρα και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο. Στην δράση συνέβαλαν και εθελοντές, ώστε να επιτευχθεί μία ασφαλή κ επιτυχή διοργάνωση της αιμοδοσίας.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, Σοφία Μαυρίδη, δήλωσε “Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τις δημότισσες και τους δημότες Ασπροπύργου για τη συμμετοχή τους, την προσφορά και την ευαισθητοποίησή τους! Η έλλειψη σε αίμα στη χώρα μας είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Με την καθοριστική συμβολή του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» συγκεντρώνουμε μονάδες αίματος που θα βοηθήσουν τους συμπολίτες μας και θα ΣΩΣΟΥΝ ΖΩΕΣ.
Στο σημείο αυτό θέλω να συγχαρώ τον «ΣΚΑΪ» για το μεγάλο κοινωνικό έργο που προσφέρει και να προσθέσω ότι κάθε δράση αλληλεγγύης, όπως και η σημερινή, της αιμοδοσίας είναι σημαντική! Ευχαριστω το Attica Tv & τα στελέχη του σταθμού, καθώς είναι πάντα χορηγοί επικοινωνίας όλων των δράσεων μας. Οι πολίτες να θυμούνται ότι δεν έχουν να χάσουν τίποτε, ούτε να στερηθούν κάτι. Χρειάζεται μόνο να διαθέσουν 5 λεπτά από τον χρόνο τους για κρατήσουν στη ζωή ένα συνάνθρωπό τους.”

Διαβάστε επίσης