Περιοδεία του Γιάννη Γκιόκα στον Ασπρόπυργο (ΦΩΤΟ)

Γράφει:

Ασπρόπυργος

24/09/2020, 1:44 μμ

Με ομιλία στους εργαζόμενους στο Αμαξοστάσιο του Δήμου ξεκίνησε η περιοδεία του ΚΚΕ στον Ασπρόπυργο, επικεφαλής του κλιμακίου του Κόμματος είναι ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

Τόνισε την ανάγκη να διεκδικήσουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την πανδημία. Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι συνεχίζει να κουνάει το δάχτυλο της ατομικής ευθύνης τη στιγμή που με κρατική ευθύνη δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας από την πανδημία. Ανέφερε χαρακτηριστικά τους χώρους δουλειάς, τα σχολεία όπου η κυβέρνηση δεν εξασφάλισε όλους τους όρους για το ασφαλές άνοιγμά τους. Μάλιστα, θύμισε τι έλεγε η κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ όταν έκλειναν τα νοσοκομεία όπως το Λοιμωδών στην Αγία Βαρβάρα. Νοσοκομεία που ο ΣΥΡΙΖΑ διατήρησε κλειστά. Ιδιαίτερα τόνισε την ανάγκη να παρθούν έκτακτα μέτρα προστασίας της υγείας σε μία περιοχή όπως ο Ασπρόπυργος που είναι ήδη αρκετά επιβαρυμένη.

Επισκέφθηκε το Λύκειο της περιοχής που βρίσκεται σε κατάληψη από τους μαθητές που διεκδικούν μέτρα προστασίας από την πανδημία μέσα στο σχολείο και συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς, τους οποίους ενημέρωσε για την Ερώτηση που κατέθεσε πρόσφατα το ΚΚΕ στη Βουλή.  Στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτούν 585 μαθητές και 41 εκπαιδευτικοί. Γίνεται κατανοητό γιατί ορισμένοι εκπαιδευτικοί το κατονόμασαν σχολείο – hot spot.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Ασπροπύργου. Στο επίκεντρο της συζήτησης του Γιάννη Γκιόκα με τους εργαζόμενους ήταν τα μέτρα προστασίας από την πανδημία και η παντελής έλλειψη κρατικής ευθύνης. Στην περιοδεία συμμετείχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Ασπρόπυργου Αλέξης Τσοκάνης, Ολυμπία Καμπόλη και Δημήτρης Μπακάλης. Επίσης, τα στελέχη του Κόμματος Ελένη Χόνδρου και Κώστας Ατματζίδης.

Πηγή:www.902.gr

Διαβάστε επίσης