Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος η Σοφία Μαυρίδη – Ρίχνεται στον προεκλογικό αγώνα

Γράφει:

Ασπρόπυργος, Εκλογές 2023

01/06/2023, 7:18 μμ

Με ανακοίνωση της στα social media ανακοίνωσε την παραίτηση της από το χαρτοφυλάκιο της Αντιδημαρχίας η Σοφία Μαυρίδη.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της μετά από επικοινωνία με τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, Νικόλαο Μελετίου, αποφάσισαν να αποχωρήσει, ώστε να αφοσιωθεί στον προεκλογικό αγώνα για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου.

Δείτε την ανακοίνωση:

Έρχεται η στιγμή που ένας κύκλος κλείνει για να ξεκινήσει ένας καινούργιος.

Σήμερα, μετά από μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Δήμαρχο, τον κ. Μελετίου, αποφασίσαμε να αποχωρήσω από τη θέση της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας. Έτσι, θα αφοσιωθώ απερίσπαστη στις προεκλογικές προκλήσεις της παράταξής της οποίας είμαι Επικεφαλής και Υποψήφια Δήμαρχος “Ο Ασπρόπυργος μας ενώνει”.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια και μου εμπιστεύθηκε αρχικά την ΚΕΔΑ και έπειτα την Αντιδημαρχία Κοινωνικης Προστασίας,Παιδείας,Πολιτισμού και Νεολαίας του Δημου μας.

Πιστεύω ότι τίμησα την εμπιστοσύνη του, όπως με τίμησε και αυτός με την επιλογή του στο πρόσωπό μου. Ήταν μια απαιτητική Αντιδημαρχία αφού λόγω της πρωτόγνωρης πανδημίας,αλλά και μετά καθώς έπρεπε να στήσουμε ένα ολόκληρο δίχτυ κοινωνικής αλληλεγγύης.
Ελπίζω να ανταποκρίθηκα και στις δικές σας προσδοκίες εξίσου.

Κυρίως όμως, θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συνεργάτες και εργαζόμενους του Δήμου με τους οποίους είχαμε μια αρμονική και αγαστή συνεργασία όλο αυτό τον καιρό.

Παίρνω μαζί μου όλες τις στιγμές που έζησα μαζί σας, όλα αυτά που καταφέραμε μαζί για τον Ασπρόπυργο και τους κατοίκους του.

Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να υπηρετώ με όραμα και σοφία όλα αυτά για τα οποία εργάστηκα από τη θέση της Αντιδημάρχου και εύχομαι με τη δική σας ψήφο και από τη θέση της Δημάρχου.

Εις το επανιδείν, λοιπόν!