Πανικός σε σχολική εκδήλωση στο 6ο Δημοτικό Νεοκτίστων: Έσπασαν αυτοκίνητα και χτύπησαν έναν από τους ιδιοκτήτες

Γράφει:

Ασπρόπυργος

14/06/2023, 10:48 μμ

Πανικός σε σχολική εκδήλωση στο 6ο Δημοτικό Νεοκτίστων: Έσπασαν αυτοκίνητα και χτύπησαν έναν από τους ιδιοκτήτες

Ενα απίστευτο και ταυτοχρόνως θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου λίγο μετά τις 19:40 όταν Ρομά χάλασαν την τελετή λήξης του διδακτικού έτους και αποφοίτησης των μαθητών της ΣΤ’ στο 6ο Δημοτικό.

Οι δράστες κατα τη διάρκεια της σχολικής εκδήλωσης βρήκαν την ευκαιρία και έσπασαν δύο αυτοκίνητα (παράθυρα συνοδηγού), ενώ παραβίασαν ένα ακόμη όχημα από το οποίο άρπαξαν 50€ σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη.


Αμέσως προκλήθηκε πανικός με τους γονείς αλλά και τα μικρά παιδιά να βγαίνουν τρέχοντας από το προαύλιο του σχολείου για να δουν τι έχει συμβεί αλλά και ποια αυτοκίνητα είχαν σπάσει, την ώρα που οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης ήταν έτοιμοι να τραγουδήσουν για την αποφοίτηση τους.

Την ίδια ώρα ένας από τους ιδιοκτήτες των αυτοκίνητων δέχθηκε επίθεση στο κεφάλι πέφτοντας κάτω – μέσα στον χώρο του σχολείου και μπροστά σε μικρα παιδιά- όταν εξέφρασε τον θυμό του για το ατυχές συμβάν. Σύμφωνα με τον ίδιο πήγαν προς τα πάνω του πέντε άτομα την ώρα που χτυπήθηκε, ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του.

Ο άτυχος ιδιοκτήτης και θύμα ξυλοδαρμού δήλωσε χαρακτηριστικά: “Εμένα δεν με ενόχλησε που μου έσπασαν το αυτοκίνητο αλλά που χάλασαν την γιορτή των παιδιών”.

Ομάδα της ΟΠΚΕ έφτασε στο σημείο στις 20:27, ενώ η φράση αστυνομικού “μην ασχολείστε μαζί τους” αναφερόμενος στους Ρομά, προβληματίζει τους κατοίκους της περιοχής για την ασφάλειά τους.

Διαβάστε επίσης