Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής και ο τοπικός Βουλευτής, Γιώργος Τσίπρας συμμετείχαν στην κινητοποίηση για το Θριάσιο

Γράφει:

Δυτική Αττική

03/04/2021, 1:27 μμ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής και ο τοπικός Βουλευτής, Γιώργος Τσίπρας συμμετέχουν στην κινητοποίηση ενάντια της κυβερνητικής απόφασης μετατροπής του Θριάσιου σε νοσοκομείο COVID»

Η επιλογή της Κυβέρνησης να μετατρέψει το Θριάσιο Νοσοκομείο σε Νοσοκομείο COVID, είναι πρόχειρη, ανεύθυνη και εγκληματική.

Αποτελεί τη μοναδική νοσοκομειακή μονάδα της περιοχής που καλύπτει όχι μόνο χιλιάδες κατοίκους, αλλά και χιλιάδες εργαζόμενους των πολυάριθμων εργασιακών χώρων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.

 

Ας μην ξεχνάμε ότι το κέντρο εγκαυμάτων έχει ήδη μετατραπεί σε ΜΕΘ COVID, τη στιγμή που στην περιοχή λειτουργούν τρία διυλιστήρια.

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο της πανδημίας λόγω συνειδητής επιλογής να μην «ξοδέψει» για το δημόσιο σύστημα υγείας με αποτέλεσμα να υπάρχουν αυξημένες ανάγκες σε κλίνες ΜΕΘ για τους συμπολίτες μας.

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής και η Επιτροπή Υγείας αυτού καλεί την κυβέρνηση να ανακαλέσει την απόφασή της και να επιτάξει άμεσα τον ιδιωτικό τομέα, εντάσσοντας τον σε έναν ευρύτερο καθολικό σχεδιασμό αντιμετώπισης και αναχαίτισης του τρίτου φονικού κύματος.

Διαβάστε επίσης