Ο Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. μαζί με Εθελοντές Αθλητικών Συλλόγων της πόλης καθάρισαν την Παραλία Ασπροπύργου

Γράφει:

Ασπρόπυργος

23/06/2020, 12:00 μμ

Ο Οργανισμός Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας (Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η.) του Δήμου Ασπροπύργου μαζί με εθελοντές των αθλητικών συλλόγων της πόλης καθάρισαν την Παραλία Ασπροπύργου. Με κεντρικό σύνθημα «ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ – ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ» το πρωί του Σαββάτου, 20 Ιουνίου 2020, καθάρισαν την παραλία. Στην ενέργεια αυτή παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννης Κατσαρός, και ο Αντιπρόεδρος, κ. Αντώνιος Κοναξής.

Δείτε το Δελτίο Τύπου του Δήμου:

Με σύνθημα «ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ – ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ» ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου, 20 Ιουνίου 2020 το προσωπικό του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας μαζί με μικρούς και μεγάλους εθελοντές των αθλητικών συλλόγων της πόλης τον καθαρισμό της Παραλίας Ασπροπύργου.

Ο Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννης Κατσαρός καλωσόρισε όλους τους εθελοντές των συλλόγων και τους ευχαρίστησε που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του. Τόνισε ότι, η έννοια του εθελοντισμού αποτελεί ίσως το σημαντικότερο χαρακτηριστικό ενός ενεργού πολίτη, πράγμα το οποίο οι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης το αποδεικνύουν καθημερινά. Κύριο μέλημα του Οργανισμού και ειδικότερα της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι ο εθελοντισμός να γίνει τρόπος ζωής και βασικός άξονας υλοποίησης δράσεων του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. Στη συνέχεια, μαζί με τον Αντιπρόεδρο, κ. Αντώνιο Κοναξή μοίρασαν σε μικρούς και μεγάλους καπέλα και μπλουζάκια και υπό την καθοδήγηση των εθελοντών του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. χώρισαν τους συμμετέχοντες σε ευέλικτες ομάδες εφοδιάζοντάς τους με τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως γάντια, τσουγκράνες, σακούλες και ξεκίνησαν τον καθαρισμό.

Δείτε το βίντεο από τον καθαρισμό της παραλίας:

Διαβάστε επίσης