Ο Θαν. Μπούρας κατέθεσε στεφάνι στο μνημειο του άγνωστου στρατιώτη για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Γράφει:

Δυτική Αττική, Ελλάδα, Πολιτική

24/05/2020, 4:35 μμ

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής με την Νέα Δημοκρατία, Θανάσης Μπούρας, παραβρέθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση στον Καθεδρικό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Την δέηση οργάνωσαν από κοινού η Περιφέρεια Αττικής και η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση έγινε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, όπου ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Θανάσης Μπούρας κατέθεσε στεφάνι ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, των πολιτικών κομμάτων και της Ευρωβουλής.

Δείτε το Δελτίου Τύπου:

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρα, παρέστη σήμερα στην Επιμνημόσυνη Δέηση που πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, που οργανώθηκαν από την Περιφέρεια Αττική και την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος.
Στη συνέχεια έγινε κατάθεση στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και ο κ. Μπούρας κατέθεσε στεφάνι ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, των πολιτικών κομμάτων και της Ευρωβουλής.
Η Ελληνική Βουλή με το Ν.2193/1994 καθιέρωσε την 19η Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου. Οι Εκδηλώσεις Μνήμης από την Βουλή των Ελλήνων ορίστηκε να γίνονται την πρώτη Κυριακή μετά τη 19η Μαΐου.
Δεν ξεχνάμε τους αδελφούς μας Ελληνοποντίους και αγωνιζόμαστε για τη δικαίωση του Ποντιακού Ελληνισμού.

Διαβάστε επίσης