Ο Δήμος Ασπροπύργου προσέφερε ένα βιβλίο για την ψυχαγωγία των παιδιών

Γράφει:

Ασπρόπυργος

24/04/2020, 4:15 μμ

Ο Δήμος Ασπροπύργου προσέφερε ένα εκπαιδευτικό βιβλίο του κ. Σωτήρη Γιαννόπουλου με τίτλο «Λέα Λεοπούλου» για την ψυχαγωγία των παιδιών τις ημέρες του Πάσχα.

Δείτε την ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευθύνης και στήριξης της εκστρατείας του Υπουργείου Υγείας #Μένουμε Σπίτι#, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφία Μαυρίδη απέστειλαν τις ημέρες του Πάσχα στα γεννημένα το 2015 παιδιά των Παιδικών Σταθμών της πόλης μας το εκπαιδευτικό βιβλίο του κ. Σωτήρη Γιαννόπουλου με τίτλο «Λέα Λεοπούλου».

Το παραμύθι αυτό απευθυνόμενο στους μικρούς μας φίλους πραγματεύεται με απλό και κατανοητό λόγο τους βασικούς κανόνες χρήσης της λωρίδας έκτακτης ανάγκης, καθώς επίσης και τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112. Τα παιδιά με ψυχαγωγικό τρόπο γίνονται αποδέκτες και κοινωνοί ενός ευρύτερου μηνύματος υπεύθυνης συμπεριφοράς και οδηγικής συνείδησης. Στόχος μας είναι να κάνουμε την παραμονή των παιδιών στο σπίτι πιο ευχάριστη και δημιουργική, προσφέροντας μαθησιακό και γνωστικό υλικό, παρέχοντας ταυτόχρονα ερεθίσματα για την ανάπτυξη συναισθημάτων ευθύνης έναντι της κοινωνίας και των μελών της.

Σημαντική υπήρξε στην πρωτοβουλία μας αυτή η στήριξη των εταιρειών δύο συμπολιτών μας που με έντονο το αίσθημα της συλλογικής κοινωνικής ευθύνης συνέδραμαν οικονομικά στην αγορά και αποστολή των βιβλίων. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία DIMI GROUP – Μιχάλης Δημητρόπουλος για την χορηγία των εκπαιδευτικών βιβλίων και τον κ. Γ. Χαριτίδη για δωρεάν αποστολή των βιβλίων στα παιδιά.

Διαβάστε επίσης