Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής παρέδωσε υγειονομικό υλικό για την προστασία όλων των υπαλλήλων του Δήμου Ασπροπύργου

Γράφει:

Ασπρόπυργος, Δυτική Αττική

14/04/2020, 8:37 μμ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος στο πλαίσιο των αναγκών προστασίας και αλληλεγγύης Περιφερειών – Δήμων για τον περιορισμό της διάδοσης του Κορωνοϊού παρέδωσε στον Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Αντώνιο Καραμπούλα υγειονομικό υλικό για την προστασία όλων των υπαλλήλων του Δήμου Ασπροπύργου.

Δείτε την ανακοίνωση του Δήμου:

Την Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος, στο πλαίσιο των αναγκών προστασίας και αλληλεγγύης Περιφερειών – Δήμων για τον περιορισμό της διάδοσης του Κορωνοϊού παρέδωσε στον Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Αντώνιο Καραμπούλα υγειονομικό υλικό για την προστασία όλων των υπαλλήλων του Δήμου Ασπροπύργου.

Συγκεκριμένα ο Αντιπεριφερειάρχης παρέδωσε 36 κουτιά γάντια(100τεμαχιών/κουτί), 52 κουτιά μάσκες (50τεμαχίων/κουτί), 60 αντισηπτικά των 500ml και 400 αντισηπτικά των 80ml.

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Ασπροπύργου συνεχίζουν σε αγαστή συνεργασία να προασπίζουν το δημόσιο συμφέρον και να υπηρετούν τον πολίτη, που πέραν των υφιστάμενων μέτρων, είναι αναγκασμένος να περάσει τις Άγιες μέρες του Πάσχα, σε συνθήκες θρησκευτικής και κοινωνικής απομόνωσης. Συνθήκες άγνωστες για την Ελληνίδα και τον Έλληνα και το θρησκευτικό τους φρόνιμα.

Διαβάστε επίσης