Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου Ασπροπύργου

Γράφει:

Ασπρόπυργος

09/11/2021, 3:04 μμ

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Μελετίου, η θητεία των Αντιδημάρχων είναι από 06/11/2021 μέχρι τις 05/11/22, εντός της τρέχουσας δηλαδή δημοτικής περιόδου, και αναλαμβάνουν οι:

  • Καραμπούλας Αντώνιος, με αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Οικονομικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών
  • Σαββίδης Παντελής, με αρμοδιότητες του οργανικού τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών
  • Μαυρίδη Σοφία, με αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας
  • Ψωμιάδης Μιχαήλ, με αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου και
  • Μπουραντάς Μελέτιος, με αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας και του οργανικού τμήματος Πολεοδομίας της Διεύθυνσης Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών.
  • Ιωάννης Νέζης, με αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Αειφόρου Ανάπτυξης “Πράσινης Ενέργειας”, “Προγραμματισμού Οργάνωσης, Ποιότητας και Αποδοτικότητας” και του γραφείου Αγροτικής Πολιτικής
  • Παπαδόπουλος Δημήτριος, με αρμοδιότητες της Διεύθυνσης των Ανθρωπίνων Πόρων,  του γραφείου Ενίσχυσης της Απασχόλησης και την εποπτεία της Δημοτικής Αστυνομίας.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Καραμπούλας Αντώνιος, που αναπληρώνει το Δήμαρχο, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από την Αντιδήμαρχο κ. Μαυρίδη Σοφία.

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, για τη λειτουργία των νέων Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ασπροπύργου, ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, κ. Καγιάς Δημήτριος. Στις κοινωνικές δομές περιλαμβάνονται το Δημοτικό Κοινωνικό Κατάστημα Αλληλεγγύης «ο Πλησίον», καθώς και όλες οι Δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που ιδρύονται στο πλαίσιο εθνικών ή ευρωπαϊκών προγραμμάτων, και αφορούν σε Κοινωνικά Παντοπωλεία, Συσσίτια, Φαρμακεία, Ιματιοθήκες κ.λπ.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, κ. Τσίγκος Θεμιστοκλής, ορίστηκε ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, για τη λειτουργία της Πολεοδομίας και σχεδίων πόλης του Δήμου Ασπροπύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αντιδήμαρχοι της προηγούμενης δημοτικής θητείας κύριοι Παπαδόπουλος Αναστάσιος και Κωνσταντινίδης Αβραάμ ανέλαβαν αντίστοιχα την προεδρία της Κ.Ε.Δ.Α. και την προεδρία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ασπροπύργου. Την προεδρία του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου ανέλαβε η κ. Πηλιχού Γεωργία.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΔΩ1 ΚΑΙ ΕΔΩ2

 

Διαβάστε επίσης