Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο διαδικτυακός Τηλεμαραθώνιος της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Γράφει:

Ελλάδα, Πολιτική

19/12/2020, 3:38 μμ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο πρώτος διαδικτυακός Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ «Μαζί από απόσταση» με στόχο την ενίσχυση οργανώσεων και δομών που στηρίζουν άστεγους συμπολίτες μας και πιο συγκεκριμένα, τουπεριοδικού ΣΧΕΔΙΑ, του Υπνωτηρίου Αστέγων των Γιατρών του Κόσμου και του Δείπνου Αγάπης. Η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με πλήρη προσήλωση στις οδηγίες των ειδικών, τηρώντας όλα τα επιβεβλημένα υγειονομικά πρωτόκολλα, κατόρθωσαν να σταθούν στο πλευρό των αστέγων και να προσφέρουν μια στέγη αγάπης και ελπίδας.

Στο ζωντανό πρόγραμμα του τηλεμαραθωνίου που διήρκεσε σχεδόν 5 ώρες και μεταδόθηκε ζωντανά από το κανάλι της ΟΝΝΕΔ στο Youtube αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Οργάνωσης, το παρών έδωσε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ συμμετείχαν πλήθος κορυφαίων στελεχών της Κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως έκαναν γνωστό μέσω των social media την δράση στήριξαν η ΟΝΝΕΔ Ασπροπύργου και οι υπόλοιπες τοπικέ οργανώσεις της Δυτικής Αττικής.

 

Διαβάστε επίσης