Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ασπροπύργου

Γράφει:

Ασπρόπυργος

17/04/2020, 4:14 μμ

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Γεωργία Πηλιχού μαζί με το προσωπικό, κατά τις Άγιες μέρες του Μεγάλου Σαββάτου και της Κυριακής του Πάσχα θα διαθέσουν εορταστικά γεύματα στους ωφελούμενους των Δομών.

«Παρεχόμενες υπηρεσίες εν μέσω Κορωνοϊού»

Διανομές Κοινωνικού Παντοπωλείου στη Δομή στη περιοχή των Γερμανικών και στο παράρτημα του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην Γκορυτσά για την εξυπηρέτηση όλων των ωφελούμενων. Κατ’ οίκον διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στις ευπαθείς ομάδες, ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες.

Κατ’ οίκον διανομή Συσσιτίου σε καθημερινή βάση τόσο στους ωφελούμενους όσο και σε έκτακτα περιστατικά που προστέθηκαν λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Καταγραφή αναγκών των ωφελούμενων μας σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και διανομή φαρμάκων στη δομή του Κοινωνικού Φαρμακείου αλλά και κατ’ οίκον σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Τις προσπάθειες διεκπεραίωσης όλων των αιτημάτων για προμήθειες σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ενίσχυσαν οι χορηγοί, τοπικές επιχειρήσεις αλλά και μεγάλες εταιρείες εκτός του Δήμου Ασπροπύργου.

Διαβάστε επίσης