Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ασπροπύργου συγκεντρώσουν σχολικά είδη-«ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ»

Γράφει:

Ασπρόπυργος

12/09/2020, 1:23 μμ

«ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ»: Ο ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ασπροπύργου, σε συνεργασία με τον Όμιλο ΣΚΑΪ και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», προσκαλούν όλους τους Δημότες το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 από τις 10:00 έως τις 13:00, στην Πλατεία Δημαρχείου, με σκοπό να συγκεντρώσουν σχολικά είδη, που θα δοθούν σε παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

Εξαιτίας της μακροχρόνιας κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, και σε περίοδο πανδημίας, υπάρχουν άπορες οικογένειες που στερούνται ακόμα και τα βασικά αγαθά. Τα παιδιά των οικογενειών αυτών καλούνται να ξεκινήσουν την νέα τους σχολική χρονιά χωρίς τα απαραίτητα.

Για τους παραπάνω λόγους, καλούμε όλους τους κατοίκους του Ασπροπύργου να προσφέρουν σχολικά είδη (σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, σχολικούς άτλαντες, στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους κ.α.), και ό,τι άλλο θεωρούν απαραίτητο για ένα μαθητή. Παράκληση, όλα τα είδη που θα προσφερθούν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση ή καινούρια.

Τη νέα σχολική περίοδο να μη λείψει τίποτα από κανένα παιδί!

Από το Δελτίο Τύπου του Δήμου.

Διαβάστε επίσης