Οι Δήμοι Φυλής και Μεγαρέων βράβευσαν την νεολαία τους

Γράφει:

Δυτική Αττική

08/01/2020, 12:15 μμ

Ο Δήμος Φυλής τίμησε τους πρωτοετείς φοιτητές που αποφοίτησαν από τα 6 Λύκεια της πόλης  και πέρασαν τις πόρτες της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, στις περσινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.
285 φοιτητές και φοιτήτριες πήραν από τα χέρια του Δημάρχου Χρήστου Παππού και των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων τον τιμητικό έπαινο που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 200 ευρώ.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ευχήθηκε στους νέους φοιτητές καλό πτυχίο και τους προέτρεψε να κυνηγήσουν το όνειρό τους, αλλά να μην ξεχάσουν την πόλη από την οποία ξεκίνησαν.
Τέλος τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται στο πλευρό τους και πρόσθεσε ότι, σε όσους σπουδάζουν στην επαρχία, η Κοινωνική Υπηρεσία θα τους στέλνει, κάθε μήνα, το φοιτητικό πακέτο με τα είδη που χρειάζονται.

 

Στον Δήμο Μεγαρέων βράβευσαν την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, ώρα 18:00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μεγάρων τους νέους του Δήμου Μεγαρέων οι οποίοι πέτυχαν διάφορες διακρίσεις πανελληνίως ή διεθνώς κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε (2019). Την εκδήλωση διοργάνωσε η κ. Ελένη Ρήγα, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Προστασίας, Απασχόλησης, Πολιτισμού και Τουρισμού, η οποία προλόγισε και την εκδήλωση μαζί με τον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Σταμούλη Γρηγόριο.

Ομιλία προς τους διακριθέντες με θέμα «Το παράδειγμα των νέων, τα “ζωντανά εργαστήρια” της εκπαίδευσης και η αειφόρος πολιτεία» έκανε ο κ. Παναγιώτης Κτενίδης, Ακαδημαϊκός Σύμβουλος, εργαστηρίου ήπιων μορφών ενέργειας και περιβάλλοντος, Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, Σχολής Μηχανικών  Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Διαβάστε επίσης